NARKOTATT: Rapperen T.I. og kona Tameka Cottle er tatt for narlotikaoppbevaring. Her er de avbildet under en tidligere rettsak - der rapperen var tiltalt for ulovlig våpenbesittelse. Foto: SCANPIX
NARKOTATT: Rapperen T.I. og kona Tameka Cottle er tatt for narlotikaoppbevaring. Her er de avbildet under en tidligere rettsak - der rapperen var tiltalt for ulovlig våpenbesittelse. Foto: SCANPIXVis mer

Rapper og kona arrestert

Fant narkotika i bilen til T.I.

||| (Dagbladet): Bryllupslykken tok en brå slutt for rapperen T.I. (29) og kona Tameka Cottle (34), da de i dag ble tatt for oppbevaring av narkotika i Los Angeles - én måned etter at de giftet seg.

Det skriver TMZ.

Den populære rapperen og kona ble stoppet av en politibil ved Sunset Boulevard i går kveld, etter at det luktet marihuana fra bilen deres. Etter at politiet hadde gjennomsøkt bilen, ble de arrestert og bragt inn på politistasjonen.

Paret giftet seg den 30. juli i Miami.

T.I. - hvis ordentlige navn er Clifford Harris Jr. - er ute på prøve etter å ha blitt dømt til ett års fengsel for ulovlig våpenbesittelse. Han sonet imidlertid bare syv måneder av dømmen.

T.I. og Cottle sitter fremdeles i varetekt. Kausjonen er satt til over 60 000 kroner.

29-åringen slo gjennom i 2003 med albumet «Trap Muzik», og var i 2006 verdens 12. rikeste rapper med en årslønn på 16 millioner dollar. Han står også bak hittene «Whatever You Like» og «Live Your Life».

BLINGBLING: T.I. tjente 16 millioner dollar i 2006. Foto: SCANPIX Vis mer