Young Thug forteller at han ikke bryr seg om kjønnsroller:

Rapperen skal gifte seg i kjole: - Det blir to bruder

Den amerikanske rapperen sier han skal stille i stor kjole. 

LEKER MED ROLLENE: Rapperen Young Thug har fått mye skryt for musikken sin, men får minst like mye oppmerksomhet for sin eksentriske stil. Nå forteller han at det blir «to bruder» i bryllupet hans. Bildet er tatt på Roskilde-festivalen i sommer. Foto: NTB scanpix
LEKER MED ROLLENE: Rapperen Young Thug har fått mye skryt for musikken sin, men får minst like mye oppmerksomhet for sin eksentriske stil. Nå forteller han at det blir «to bruder» i bryllupet hans. Bildet er tatt på Roskilde-festivalen i sommer. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Den amerikanske rapperen Young Thug (25) har siden han debuterte i 2011 hatt en kometkarriere. Artisten har gitt ut over 17 mikstaper siden da, hvor den siste, «Jeffrey», kom i starten av september.

Dagbladets anmelder ga den terningkast fem, og skrev at «når Young Thug lar oss se verden med nye øyne, gjør man best i å ta imot med åpne armer.».

Det er imidlertid ikke bare musikken artisten, som egentlig heter Jeffery Lamar Williams, har fått oppmerksomhet for.

Han er også kjent for sin eksentriske klesstil, og har ikke problemer med å utfordre folks oppfattelse av kjønn.

- To bruder

Man skal ikke lenger enn noen uker tilbake for å finne sist gang artisten skapte oppstyr med klærne sine.

På coveret til den siste mikstapen stilte han nemlig opp i en ekstravagant, blå kjole. Denne var inspirert av karakterer fra spillserien «Mortal Kombat».

Han har ikke planer om å stoppe der. I et nytt intervju med musikkmagasinet Billboard forteller han at han har planer om å gifte seg i kjole.

- Det blir to bruder, forklarer han.

Artisten forlovet seg med badetøysdesigneren Jerrika Karlae i fjor, og har åpenbart planer om å gjøre henne til hans hustru.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer