Young Thug forteller at han ikke bryr seg om kjønnsroller:

Rapperen skal gifte seg i kjole: - Det blir to bruder

Den amerikanske rapperen sier han skal stille i stor kjole. 

LEKER MED ROLLENE: Rapperen Young Thug har fått mye skryt for musikken sin, men får minst like mye oppmerksomhet for sin eksentriske stil. Nå forteller han at det blir «to bruder» i bryllupet hans. Bildet er tatt på Roskilde-festivalen i sommer. Foto: NTB scanpix
LEKER MED ROLLENE: Rapperen Young Thug har fått mye skryt for musikken sin, men får minst like mye oppmerksomhet for sin eksentriske stil. Nå forteller han at det blir «to bruder» i bryllupet hans. Bildet er tatt på Roskilde-festivalen i sommer. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Den amerikanske rapperen Young Thug (25) har siden han debuterte i 2011 hatt en kometkarriere. Artisten har gitt ut over 17 mikstaper siden da, hvor den siste, «Jeffrey», kom i starten av september.

Dagbladets anmelder ga den terningkast fem, og skrev at «når Young Thug lar oss se verden med nye øyne, gjør man best i å ta imot med åpne armer.».

Det er imidlertid ikke bare musikken artisten, som egentlig heter Jeffery Lamar Williams, har fått oppmerksomhet for.

Han er også kjent for sin eksentriske klesstil, og har ikke problemer med å utfordre folks oppfattelse av kjønn.

- To bruder

SKAL GIFTE SEG: Desinger Jerrika Karlae og rapper Young Thug. Her sammen under New York Fashion Week tidligere denne uka. Foto: Hunter Abrams/BFA/REX/Shutterstock, NTB scanpix
SKAL GIFTE SEG: Desinger Jerrika Karlae og rapper Young Thug. Her sammen under New York Fashion Week tidligere denne uka. Foto: Hunter Abrams/BFA/REX/Shutterstock, NTB scanpix Vis mer

Man skal ikke lenger enn noen uker tilbake for å finne sist gang artisten skapte oppstyr med klærne sine.

På coveret til den siste mikstapen stilte han nemlig opp i en ekstravagant, blå kjole. Denne var inspirert av karakterer fra spillserien «Mortal Kombat».

Han har ikke planer om å stoppe der. I et nytt intervju med musikkmagasinet Billboard forteller han at han har planer om å gifte seg i kjole.

- Det blir to bruder, forklarer han.

Artisten forlovet seg med badetøysdesigneren Jerrika Karlae i fjor, og har åpenbart planer om å gjøre henne til hans hustru.

Fra tidligere av har Williams seks barn med fire forskjellige kvinner.

Han påpeker overfor Billboard at han ikke skal la tradisjonelle kjønnsroller stoppe kreativiteten på bryllupsdagen.

- Når det kommer til swag, er kjønn irrelevant, forteller han til magasinet.

Begynte som 12-åring

25-åringen har flere ganger tidligere gått i bresjen for å utfordre etablerte syn ved å bruke kvinneklær. På forsida av magasinet Dazed & Confused i fjor stilte han i en blondetopp fra Gucci og gjennomsiktig kjole fra Molly Goddard.

Noen måneder seinere sa han ifølge Fusion til GQ at han ikke bruker kvinneklær bare for å provosere.

- Det er fordi dameklær sitter tettere enn herreklær. Disse jeansene jeg har på nå er damejeans. Men de sitter som de skal. Som på en rockestjerne. De eneste herreklærne jeg egentlig har er underbukser og t-skjorter, sa han til magasinet.

Da han var 12 år fant rapperen sin egen måte å få tak i kvinneklær på, ettersom faren ikke ville kjøpe det til ham.

- Jeg begynte å gamble for å få tak i egne penger. Pappa ville ikke kjøpe trange bukser til meg, så jeg måtte få tak i penger for å kjøpe dem selv, sa han.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer