Germ:

Rapperkjæresten kidnappet og drept

Kjæresten ble kidnappet utenfor deres eget hjem. Bare timer seinere ble hun funnet drept.

KJÆRESTER: Rapperen Germ og Mariam Abdulrab var kjærester og samboere. Nå er sistnevnte død. Foto: Skjermdump Instagram
KJÆRESTER: Rapperen Germ og Mariam Abdulrab var kjærester og samboere. Nå er sistnevnte død. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer
Publisert

Tidlig forrige fredag var bartenderen Mariam Abdulrab (27) på vei hjem fra arbeid, etter å ha jobbet seint på en bar ved navn Revery: VR Bar. Da 27-åringen ankom hjemmet sitt, som hun delte med kjæresten Jerry Antoine, bedre kjent som rapperen «Germ», skjedde det verst tenkelige.

Det melder People.

KIDNAPPET: «Isabel Eriksson» møtte en lege på nettet. To dager senere kom han på døren hennes med champagne og jordbær som var dyppet i sovemiddel. Under fredagens «Skavlan» fortalte hun hva som skjedde da hun våknet opp. Video: NRK Vis mer

Kidnappet utenfor eget hjem

Germ skal ha ringt nødnummeret med en gang, og fortalt politiet i Atlanta at Abdulrab kom ut av bilen sin, da han så en mann gripe fatt i henne med pistol og tvinge henne inn i et annet kjøretøy som deretter kjørte av gårde.

Fire timer etter nødanropet fant politiet Abdulrabs kropp omtrent halvannen kilometer unna der hun sist ble sett. 27-åringen skal ha blitt skutt flere ganger.

Nå er rapperen i dyp sorg etter å ha sett kjæresten bli kidnappet rett foran øynene på ham. At en mann truet henne med pistol var det siste Germ så av kjæresten mens hun var i live.

Hyller kjæresten

Dagen etter den tragiske hendelsen, tok Germ til Instagram for å hylle sin avdøde kjæreste.

Innlegget består av en bildekarusell med flere søte bilder og videoer av paret. Under skrev han følgende:

«I dag har vært en vanskelig dag. Jeg så min livs beste venn bli tatt fra meg og så tar fyren livet av henne i tillegg. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Tiden står helt stille. Men jeg skal sørge for at alle husker hvor uselvisk og glad du var. Du fortjente ikke dette.»

KIDNAPPET: En åtte år gammel jente ble dratt inn i en bil, da hun og moren var ute på tur. Kilde: NTB/Scanpix/CNN. Video: Christian Wehus Vis mer

Avslutningsvis oppfordrer han følgerne til å gå inn på innsamlingssida som er opprettet til støtte for familien, og han takker samtidig for all kjærlighet og støtte han har fått.

I et annet innlegg delte Germ et bilde av et minnemaleri som samfunnet har malt etter Abdulrabs død.

«Jeg elsker deg Mermz. Jeg sa alltid til deg at du var legendarisk. Jeg vet ikke om noen som elsket mer enn deg, du lærte meg så mye om livet. Mariam for alltid».

I skrivende stund har det blitt samlet inn nesten en halv million norske kroner gjennom siden på GoFundMe.

KIDNAPPET: Den bisarre historien om Jan Brobergs to kidnappinger sjokkerer seere. Video: Netflix Vis mer

Pågrep gjerningsmannen

En 27 år gammel mann har i etterkant av hendelsen blitt pågrepet og arrestert i forbindelse med kidnappingen og drapet av Abdulrab. Han ble pågrepet i Griffin, Georgia, av det lokale politiet etter en biljakt som endte med en kollisjon.

Den mistenkte ble først sendt på sykehus med skader etter kollisjonen, men tirsdag denne uka ble han overført til fengselet i Fulton County.

Atlanta-politiet uttalte forrige lørdag at mannen blant annet er siktet for kidnapping, drap og grovt overgrep med et dødelig våpen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer