Chris Brown og Soulja Boy:

Rapperne kranglet så busta føyk på nettet - nå skal de møtes til slåsskamp

Chris Brown og Soulja Boy lot sjalusidrama utvikle seg til boksekamp. 

OPPGJØR: De siste dagene har musikkrivalene Chris Brown og Soulja Boy vist verden sitt turbulente forhold. Nå har det eskalert, og de to har annonsert at de kommer til å møte hverandre i en boksering for å avgjøre feiden. Video: Scanpix/Soulja Boy og Chris Brown via Instagram og Twitter Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Rappere er kjent for å ha store krangler med «fiendene sine». I miljøet kalles den som oftest en «beef», og før sosiale medier var slike konflikter ofte voldelige og langvarige.

Et av de mest kjente eksemplene er den mellom 2Pac og The Notorious B.I.G, som på 90-tallet representerte USAs vest og øst respektivt.

Men med sosiale medier blir slike konflikter mer synlige, og offentlige. Denne gangen er det hip hop-stjernene Chris Brown (27) og Soulja Boy (26) som har flydd i tottene på hverandre.

Det hele startet da rapperen Soulja Boy, kjent for blant annet «Kiss Me Thru The Phone», likte et bilde at Browns ekskjæreste - modellen og skuespilleren Karrueche Tran.

Drittkasting

CNN var blant dem som omtalte saken først. Brown og Tran slo opp for rundt to år siden, etter at det ble kjent at Brown hadde fått et barn med en annen dame.

Chris Brown, som de siste åra har vært i trøbbel med loven flere ganger, skal ha ringt sin rapkollega og invitert til slåsskamp. Det skrev Soulja Boy på Twitter.

«Chris Brown ringte meg akkurat og sa at han ville slåss fordi jeg likte bildet hennes. Denne jælva **** *****», skrev han på nettstedet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer