Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

T.I.

Rapstjerna arrestert

Hadde mistet nøklene.

I TRØBBEL - IGJEN: Den verdensberømte rapperen T.I. ble arrestert onsdag etter å ha kranglet med en vakt. Foto: NTB scanpix
I TRØBBEL - IGJEN: Den verdensberømte rapperen T.I. ble arrestert onsdag etter å ha kranglet med en vakt. Foto: NTB scanpix Vis mer

Den verdenskjente rapperen T.I. (37), som står bak låter som «Whatever You Like» og «Live Your Life», ble arrestert onsdag.

Ifølge Independent ble artisten, som egentlig heter Clifford Harris Jr., arrestert ved Henry County i Georgia, da han prøvde å komme seg inn i et inngjerdet nabolag. Han skal selv være bosatt i nabolaget.

Rapperen skal ha mistet nøklene for å låse seg inn, og begynte dermed å krangle med en av vaktene som nektet ham tilgang.

T.I. skal også ha ringt opp en venn som etter hvert ankom stedet.

37-åringen ble arrestert for upassende oppførsel og offentlig fyll, men slapp fri etter kort tid.

- Jeg feilet

I 2010 ble rapperen dømt til 11 måneders fengsel for å ha brutt betingelsene for prøveløslatelse etter at han ble arrestert for besittelse av ecstasy, ifølge Reuters.

- Jeg feilet. Jeg feilet hardt, og jeg er lei for det, sa han i retten den gangen.

I 2007 ble han også arrestert, den gang for ulovlig våpenbesittelse.

Dette skjedde kun noen timer før han skulle opptre under BET-awards, der han for øvrig var nominert i hele ni kategorier.

Han ble dømt til ett års fengsel og 1000 timer samfunnstjeneste.

T.I. har hatt stor suksess som rapper, og har blant annet vunnet tre Grammy-statuetter. Han var også med i 2007-filmen «American Gangster», sammen med Denzel Washington og Russel Crowe.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media