G-Eazy:

Rapstjerna havnet i bråk på nattklubb i Sverige. Nå risikerer han turneen

Svensk politi skal ha arrestert artisten natt til torsdag.

ARRESTERT: Natt til torsdag skal svensk politi ha arrestert den amerikanske rapstjerna G-Eazy etter bråk på et utested i Stockholm etter en konsert. Foto: NTB Scanpix
ARRESTERT: Natt til torsdag skal svensk politi ha arrestert den amerikanske rapstjerna G-Eazy etter bråk på et utested i Stockholm etter en konsert. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Ifølge den svenske avisa Expressen skal den amerikanske rapperen Gerald Earl Gillum (28), kjent under aliaset G-Eazy, ha havnet i bråk på utestedet Solidaritet i Stockholm natt til torsdag.

Den verdenskjente rapperen, kjent for låter som blant annet «Him & I» og «No Limit», holdt en konsert sammen med blant andre den populære artisten Sean Kingston på Annexet i Stockholm onsdag kveld.

Det var etter konserten at Gillum skal ha havnet i bråk.

- Han er mistenkt for vold mot en tjenestemann. Det er også fare for at den mistenkte vil unngå å møte, eller på en eller annen måte komme seg unna en påtale eller straff, uttalte saksbehandler Carl Mellberg til Sveriges Radio.

RAPSTJERNE: G-Eazy på scenen under iHeartRadio Awards tidligere i år sammen med Cardi B. Foto: NTB Scanpix.
RAPSTJERNE: G-Eazy på scenen under iHeartRadio Awards tidligere i år sammen med Cardi B. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Risikerer flere konserter

Gillum, som for tiden er på turné, skal etter planen spille en konsert i København allerede på søndag. Videre går turen til Tyskland, Polen og Tsjekkia, noe som nå ser mørkt ut for den amerikanske artisten. Ifølge Landstreffet i Stavanger sine nettsider skal også rapstjerna spille der allerede fredag.

Ifølge Dagens Nyheter skal rapstjerna ha blitt arrestert natt til torsdag og skal i retten allerede på fredag.

- Jeg har bedt om at en amerikansk statsborger bli arrestert på grunn av mistanke om vold mot en tjenestemann på en restaurant i sentrum i Stockholm. Årsaken er mistanke for det vi kaller for fluktfare. Om jeg skal forklare det videre så vil det si at vi anser det som en risiko at han vil forlate landet, uttalte Mellberg til avisa.

Expressen har vært i kontakt med G-Eazys advokat, Mikael Westerlund, som ikke vil kommentere saken.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer