G-Eazy:

Rapstjerna legger seg flat etter arrestasjonen i Sverige: - Flau

Rakk konserten i Norge på hengende håret.

HAVNET I BRÅK: Rapperen Gerald Earl Gillum, best kjent som G-Eazy, risikerte fengsel etter å ha havnet i bråk på et utested i Stockholm forrige uke. Foto: NTB scanpix
HAVNET I BRÅK: Rapperen Gerald Earl Gillum, best kjent som G-Eazy, risikerte fengsel etter å ha havnet i bråk på et utested i Stockholm forrige uke. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Fredag spilte den verdenskjente rapperen Gerald Earl Gillum (28), bedre kjent som G-Eazy, foran tusenvis av russ under Landstreffet i Stavanger.

Kun timer før konserten så det imidlertid mørkt ut for «No Limit»-sangerens Norges-besøk, etter at han natt til torsdag ble arrestert i Stockholm.

Den amerikanske rapperen holdt en konsert i den svenske hovedstaden onsdag kveld, og seinere på kvelden havnet han i bråk på et utested. Han ble pågrepet klokken tre natt til torsdag, og ble siktet for vold mot tjenestemann, motsettelse av arrest og narkotikabruk.

Søndag kveld delte rapperen et innlegg på Instagram der han beklager hendelsen i Stockholm.

«Takknemlig og velsignet for å være fri og trygg. Glad for å være i København der jeg kan gjøre det jeg elsker mest. Flau og unnskyldende når det gjelder hendelsen, men framfor alt er jeg så takknemlig for at de lot meg gå», skriver han og fortsetter:

«Den villeste opplevelsen i livet mitt, en grusom kveld med mye uflaks og noen enda dårligere beslutninger. Men som jeg sa, jeg er takknemlig for å være en fri mann, tilbake på turné. Takk til alle som har støttet meg, jeg setter mer pris på det enn dere aner», skriver han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer