Artisten Desiigner:

Rapstjerne arrestert for besittelse av våpen og narkotika

Politiet bekrefter at rapperen bak hitlåta «Panda» er arrestert. 

ARRESTERT: Desiigner (19) har hatt en av de største hitlåtene denne sommeren. Torsdag kveld amerikansk tid ble han arrestert. Bildet er tatt på den røde løperen i forkant av MTVs Video Music Awards i august. Foto: Matteo Prandoni/BFA/REX/Shutterstock, NTB scanpix 
ARRESTERT: Desiigner (19) har hatt en av de største hitlåtene denne sommeren. Torsdag kveld amerikansk tid ble han arrestert. Bildet er tatt på den røde løperen i forkant av MTVs Video Music Awards i august. Foto: Matteo Prandoni/BFA/REX/Shutterstock, NTB scanpix  Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Rapperen Desiigner (19), eller Sidney Royel Selby III som han egentlig heter, ble torsdag kveld amerikansk tid arrestert i New York.

Det bekrefter politiet overfor musikkmagasinet Rolling Stone. Artisten og fire andre skal ha blitt arrestert for besittelse av både våpen og narkotika. Sistnevnte i form av både reseptbelagte piller og marihuana. Han skal også ha oppført seg truende.

Det var TMZ som først omtalte saken. Politiet i New York bekrefter overfor Rolling Stone at rapperen skal ha pekt en pistol mot føreren av en annen bil.

Det var denne føreren som varslet politiet, etter at personen hadde skrevet ned skiltnummeret på bilen rapperen befant seg i.

Det var da politiet fant bilen at de oppdaget det som omtales som store menger reseptbelagte piller.

En av de andre som ble arrestert sammen med rapperen var i besittelse av marihuana.

Rolling Stone opplyser at Desiigners team ikke har besvart deres henvendelser, og at rapperen fortsatt sitter i varetekt.

Rapperen debutsingel, «Panda», lå i flere uker på toppen av Billboards liste. Låta ble også samplet av Kanye West, og ble brukt i hans sang «Father Stretch My Hands part 2».

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer