Hylles av 50 Cent og Ludacris

Rapstjerne Shawty Lo er død

- Han var en god person. Han var en venn. Lo var en legende - han kommer definitivt til å bli savnet.

DØD I BILULYKKE: Rapperen Shawty Lo - eller Carlos Walker som hans egentlige navn var - døde i en bilulykke utenfor Atlanta onsdag. Foto: AP Photo/Matt Sayles, File)
DØD I BILULYKKE: Rapperen Shawty Lo - eller Carlos Walker som hans egentlige navn var - døde i en bilulykke utenfor Atlanta onsdag. Foto: AP Photo/Matt Sayles, File) Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Rapstjerne Shawty Lo er død.

Artisten, hvis egentlig navn er Carlos Walker, ble 40 år gammel og døde da bilen hans forlot veibanen og kolliderte med flere trær, ifølge CBS.

Shawty Lo gjorde seg kjent som en av flere markante stemmer da sørstatsrappen fikk sitt gjennombrudd i USA. I 2003 dannet han gruppet D4L, og ble siden en suksessrik soloartist. Den avdøde rapperen hylles nå i sosiale medier.

«RIP til en ekte fyr», tvitret Ludacris i etterkant av dødsfallet.

«Mine kondolanser går til familien, han hadde mange munner å mette», tvitret 50 Cent like etterpå.

Ulykken fant sted nær Atlanta, i sørstaten Georgia. Walker skal ifølge lokalt politi ha blitt kastet ut av bilen idet den forlot veibanen. Ingen andre biler var involvert i ulykken.

To kvinnelige medpassasjerer ble tatt til sykehus i etterkant av ulykken, men de er utenfor livsfare ifølge politiet og avisa The Guardian.

- Han var en god person. Han var en venn. Lo var en legende - han kommer definitivt til å bli savnet, sier den avdødes manager, Johnnie Cabbell, til nevnte avis.

- Vi forsøker nå å finne ut hva som skjedde, legger han til.

Shawty Lo hadde nettopp spilt inn en ny låt og var i sluttfasen med å slippe låta og medfølgende video.

Låta var en hyllest til hans avdøde far. Ifølge hans manager var Cabbell på vei hjem fra en strippeklubb i Atlanta, hvor han hadde vært for å promotere den nye singelen.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer