Vixen Influencer Awards:

- Rart at han skal bli belønnet for måten han oppfører seg på nett

Kjendisene strålte på den røde løperen torsdag kveld.

PÅ RØD LØPER: Mads Hansen og Isabel Raad har hatt sine konflikter det siste året. Torsdag kveld var de begge på Vixen Influencer Awards. Foto: Julie Solberg
PÅ RØD LØPER: Mads Hansen og Isabel Raad har hatt sine konflikter det siste året. Torsdag kveld var de begge på Vixen Influencer Awards. Foto: Julie Solberg Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Torsdag kveld gikk Vixen Influencer Awards av stabelen på Hotel Christiania Teater i Oslo, der nesten alt som kan krype og gå av profiler innen blogging, podkaster og sosiale medier var til stede.

Årets influencer innen blant annet mote, mat, livsstil og interiør skulle kåres, og nominert til hele tre priser - årets influencer, årets stjerneskudd og årets influencer innen livsstil - var Youtuber Emma Ellingsen (18).

Hun fortalte til Dagbladet i forkant av utdelingen at det var morsomt å være nominert, og at hun synes det er stor stas å være finalist.

Den populære 18-åringen er personlig stor fan av både Anniken Jørgensen (22) og Sophie Elise Isachsen (24), og trakk spesielt frem sistnevnte som en favoritt i influencer-verdenen.

- Jeg liker veldig godt alt hun har gjort i år, sa Ellingsen til Dagbladet.

- Ikke hans største fan

Isabel Raad (24) var nominert til en pris for første gang i år, noe hun synes var stor stas, men samtidig litt skummelt.

- Jeg har jo blogget i tre år, og jeg har aldri blitt nominert til noe som helst, så jeg blir veldig nervøs av å være finalist, sa Isabel til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer