«Mesternes mester» 2019:

Rasende etter megatabbe: Dette skjedde bak kamera

Glenn Solberg åpner opp om bommerten.

GIKK EI KULE VARMT: Tidligere håndballspiller Glenn Solberg (47) var tydelig frustrert etter å ha gjennomført semifinalens nest siste øvelse. Han lå an til å få flest poeng, men så rotet 47-åringen seieren bort. Foto: NRK / Skjermdump
GIKK EI KULE VARMT: Tidligere håndballspiller Glenn Solberg (47) var tydelig frustrert etter å ha gjennomført semifinalens nest siste øvelse. Han lå an til å få flest poeng, men så rotet 47-åringen seieren bort. Foto: NRK / Skjermdump Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

MALLORCA (Dagbladet): - Jeg følte at jeg egentlig hadde kontroll. Så klønet jeg det til, sier Glenn Solberg (47) til Dagbladet.

I siste del av semifinalen i «Mesternes mester», som har strukket seg over to episoder, måtte den tidligere håndballproffen bite i et usedvanlig surt eple. Helt fram til det siste hadde 47-åringen muligheten til å sikre seg en finalebillett.

Slik gikk det ikke.

I «Liakov»-øvelsen, som er den femte av totalt seks konkurranser i semifinalen, fikk Solberg en pangstart. Den pensjonerte idrettsutøveren lå an til å vinne, og dermed sikre seg sårt tiltrengte poeng opp mot en eventuell finaleplass. Så knyter det seg fullstendig.

- Jeg leder stort, og skjønner etter hvert at dette kan bli min store mulighet. Så skjer det noe med tauet. Det fester seg plutselig, og jeg blir løpende fram og tilbake. Jeg fikk ikke gjort det jeg skulle. Jeg klønet det rett og slett til, gjentar han.

- Irritert

Etter endt øvelse, viser tv-bildene en tydelig opprørt Solberg. For å få ut frustrasjon, reagerer han med en fysisk utblåsning, for så å vandre rundt på settet. 47-åringen forklarer at han i minuttene etter trengte litt tid på å samle seg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.