Donald Trump:

- Rasende etter penis-påstand

Måtte angivelig bekrefte at presidentens penis ikke liknet en sopp.

UNDER LUPEN: Donald Trumps presidentskap blir framstilt fra kulissene fra tidligere pressesekretær Stephanie Grisham. Foto: Pablo Martinez Monsivais/AP/NTB
UNDER LUPEN: Donald Trumps presidentskap blir framstilt fra kulissene fra tidligere pressesekretær Stephanie Grisham. Foto: Pablo Martinez Monsivais/AP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere pressesekretær ved Det hvite hus, Stephanie Grisham, gir i disse dager ut ei bok fra tida med presidentparet i Washington.

Boka «I'll Take Your Questions Now: What I Saw at the Trump White House» skal angivelig by på flere avsløringer fra Donald Trumps presidentperiode.

Det har blant annet kommet opplysninger om at Ivanka Trump og ektemannen Jared Kushner «anså seg selv som kongelige», i tillegg til at Melanias jakkeskandale har blitt dratt opp igjen.

Super Mario-sammenlikning

Det er imidlertid en aldri så liten penis-uttalelse som nå får oppmerksomhet fra den tidligere presidenten.

I boka hevder nemlig Grisham at Trump var besatt av penisen sin.

Hun skriver at 75-åringen én gang skal ha ringt henne fra Air Force One for å bekrefte at «penisen hans ikke er liten eller formet som en sopp».

ANGREP: Ekspresident Donald Trump går til frontalangrep på George W. Bush etter denne talen. Foto: Mandel Ngan / AFP, Evelyn Hockstein / Reuters Vis mer

Denne beskrivelsen var det pornostjerna Stormy Daniels som sto for i sin bok i 2018, hvor hun også sammenliknet den daværende presidentens understell med karakteren Toad fra Super Mario-universet.

Grishams kommer med flere påstander fra kulissene i Det hvite hus, og det er ikke bare penisen til Trump som kommer dårlig ut av det. Boka har tilsynelatende gjort Trump illsint, og han går nå til angrep på henne via sin nye pressetalskvinne Liz Harrington.

HEVNTOKT? Stephanie Grisham lar Trump-familien gjennomgå i sin nye bok. Foto: Andrew Harnik/AP/NTB
HEVNTOKT? Stephanie Grisham lar Trump-familien gjennomgå i sin nye bok. Foto: Andrew Harnik/AP/NTB Vis mer

Slår tilbake

Hun, som i motsetning til 75-åringen ikke er bannlyst fra Twitter, har delt uttalelser fra ham på plattformen.

«Stephanie hadde ikke det som krevdes, og det var åpenbart fra starten. Hun ble veldig sint og bitter etter at hun ble dumpet, og siden var hun sjelden til å stole på, eller i det hele tatt tenkt på. Hun har store problemer, og vi føler at hun burde jobbet med disse på egen hånd», står det i uttalelsen.

Videre hevder han at Grisham er betalt av en radikal venstrevridd forlegger for å si ting som setter han i et dårlig lys, og som ikke stemmer.

«Det er synd at disse slimålene av forleggere fortsetter å melde dette kjedelige søppelet. Vi og MAGA-bevegelsen er veldig vant til det. Og en dag i ikke altfor fjern framtid kommer vi til å få stemmen vår tilbake og bli behandlet rettferdig av pressen», står det avslutningsvis.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer