«Farmen 2020»

Rasende etter sabotasje: - Kvalm

Flere deltakere i fyr og flamme etter Inger Cecilies sabotasje.

SABOTASJE: Under onsdagens episode av «Farmen», kommer det fram at det har vært sabotasje av ukesoppdraget. Det får spesielt en deltaker til å rase. Video: TV 2/Privat/Ingebjørg Iversen. Reporter: Henriette Eilertsen/Ingebjørg Iversen. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

På tampen av tirsdagens episode av «Farmen» får man se et av ukeoppdragene gå opp i flammer. Det er imidlertid først i onsdagens episode man får se hva som egentlig skjedde.

  • Se video i toppen av saken!

Broderiet som henholdsvis Karianne Kopperstad (27) og Sindre Nyeng (23) har brukt mangfoldige timer på, får nemlig hovedrollen i Inger Cecilie «I.C» Grønnerøds (47) komplott for å hindre storbonde Daniel Viem Årdal (30) i å få nok en finalekniv.

Når de andre deltakerne har forlatt rommet, haster Grønnerød bort til et brennende stearinlys, og holder det inntil broderiet, som kjapt tar fyr. Hun kommer seg deretter kjapt ut av huset, og broderiet blir dermed igjen, ulmende på gulvet.

I episoden både ser og hører man deler av produksjonen ta affære, og broderiet blir kjapt kastet på gårdsplassen utenfor. De andre deltakerne kommer deretter løpende når de ser det ryker kraftig foran huset.

- Over streken

Grønnerød bedyrer imidlertid sin uskyld, og den skyldige blir ikke avslørt i episoden. Storbonden blir imidlertid rasende.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer