Rasende Justin Bieber stormet scenen og avlyste konserten

- Folkens, glem det. Jeg gjør ikke showet.

(Dagbladet): Ungpikeidolet Justin Bieber (21) skulle i kveld spille en intimkonsert på Chateau Neuf i Oslo. Etter bare å ha spilt en låt, forlot imidlertid popstjernen scenen.

Dette etter å ha klaget over vann på scenekanten, som fans skal ha sølt. De fortsatte da Bieber ba dem slutte. Dette resulterte i at 21-åringen gikk av scenen.

Les alt om stjernas skandalekonsert i Dagbladets livestudio!

Fansen begynte å synge Fansen ropte om at Bieber skulle komme tilbake. På vei av scenen kastet han både jakke og skjerf.

Publikum trodde åpenbart lenge det var en spøk, og det var stille i flere minutter før de begynte å rope navnet hans. Deretter begynte hele salen å synge med til låta «Baby», men Bieber var fortsatt ute av scenen.
 
Dagbladets bilder fra utenfor konsertlokalet viste at flere personer gikk ut av konsertlokalet og satte seg inn i svarte biler som kjørte av gårde. Justin Bieber var selv trolig i en av disse bilene.

Beklaget Kort tid etter scenestormingen la Bieber selv ut en melding på Instagram der han beklaget til fansen og bekreftet at han ikke skulle gjøre konserten.

«Dessverre har det vært en tøff uke for meg, lange dager uten søvn, samtidig som jeg har måttet være «på» for kameraene og fansen.»

«Jeg vil ikke være slem, men valgte å avslutte showet da de på første rad ikke ville høre etter. Forhåpentligvis vil folk forstå hva jeg mener.» skriver han blant annet.

Alle er veldig skuffet «Belieber» Rano Akbar (19) forteller at Bieber framsto som positiv og hyggelig i begynnelsen av konserten, men at han ble veldig irritert da enkelte fans på første rad ikke lot ham være i fred, selv om artisten ettertrykkelig ba om det gjentatte ganger. 

- Mange begynte å grine da han gikk av scenen, sier Akbar. 

- Det er mange som er kjempesinte, og ikke skjønner hva som skjer. Det er ingen som er glade her, for å si det sånn. Alle er veldig skuffet. 19-åringen har forståelse for at Bieber ble irritert, men skjønner ikke hvorfor han avlyste konserten. 

- Folk har jo vært forventningsfulle så lenge. 

- Burde man kunne forvente større profesjonalitet fra en så stor artist? 

- Jaaa — men han er jo et menneske, sier Akbar.  
Les hele beklagelsen her!

Dagbladet kommer med mer