Natalie Portman:

Rasende over gravidrykter

Hollywood-stjerna setter ikke pris på at kvinnekroppen blir kommentert og spekulert på.

OPPGITT: Skuespiller Natalie Portman er ikke fornøyd etter at Page Six hevdet at hun venter barn. Foto: Valerie Macon / AFP / NTB
OPPGITT: Skuespiller Natalie Portman er ikke fornøyd etter at Page Six hevdet at hun venter barn. Foto: Valerie Macon / AFP / NTB Vis mer
Publisert

Titt og ofte dukker det opp overskrifter i tabloidpressen om at ulike stjerner er gravide. Dette viser seg imidlertid ikke alltid å være sannheten.

En som nylig opplevde at hun er gravid, ifølge overskriftene, var Hollywood-stjerna Natalie Portman (39).

Tidligere denne uka delte New York Posts Page Six en artikkel med overskriften: «Natalie Portman trer ut tilsynelatende med en gravidmage i Sydney». På bildene så man Portman iført treningsklær med noe Page Six tydet som en liten kul på magen.

Ikke fornøyd

Portman har fått med seg artikkelen og slår nå hardt tilbake mot graviditetsryktene i et innlegg på Instagram-story.

«Hei, jeg er ikke gravid. Men tilsynelatende er det fortsatt greit i 2021 at noen kan spekulere på og kommentere en kvinnes kroppsform når de ønsker? Gjør det bedre New York Post», skriver hun, ifølge People.

«The Avengers: Endgame»-stjerna har de to barna Aleph (9) og Amalia (3) med den franske ektemannen og koreografen Benjamin Millepied (43). Hun er kjent for å være svært privat når det kommer til barna sine.

Dermed kom det nok trolig som en stor overraskelse på fansen da hun delte et bilde av barna sine i fjor på Instagram. Bildet viste stjerna omfavne de to barna sine i anledning morsdagen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer