Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Rasende Renée Zellweger i intervju:- Denne samtalen gjør at problemet bare fortsetter

Spurt om utseendet igjen.

ER LEI: Renée Zellwegers utseende er blitt debattert i flere år, og flere har spekulert i om hun har endret på utseendet. FOTO: Splash News / NTB Scanpix
ER LEI: Renée Zellwegers utseende er blitt debattert i flere år, og flere har spekulert i om hun har endret på utseendet. FOTO: Splash News / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Den siste tiden har skuespiller Renée Zellweger måttet tåle at det gjentatte ganger er blitt stilt spørsmål ved utseendet hennes. Det startet i 2014, da Zellweger viste seg under ELLE's Woman Hollywood Awards, etter noen år borte fra rampelyset.

Skuespillerens ansikt var nesten ikke til å kjenne igjen, og hennes store forandring av utseende ble gjenstand for heftig debatt. Selv om skuespilleren var blitt eldre, mente flere at forandringen var påfallende og det ble spekulert i om hun hadde endret på utseendet.

Senere har Zellweger avvist dette.

- Ikke noe negativt

. Under et intervju med The Hollywood Reporter torsdag, blir hun igjen spurt om utseendet.

- Jeg har aldri sett på det at en kvinne blir mer moden som en negativ ting. Jeg har aldri tenkt at det at en kvinne blir en sterkere versjon av seg selv, er noe negativt, sier Zellweger.

Skuespilleren som snart inntar filmlerretet på nytt, med filmen «Bridget Jones Baby», poengtere at problemet med utseendefokuset fortsetter når man fokuserer på det.

- Denne samtalen gjør at problemet bare fortsetter. Hvorfor snakker vi om hvordan kvinner ser ut? Hvorfor verdsetter vi skjønnhet høyere enn hva kvinner bidrar med i samfunnet? Det ser ikke ut til at vi verdsetter skjønnhet mer enn hva man bidrar med når det kommer til menn. Det er ganske enkelt ikke et tema, sier hun.

ANNERLEDES: Etter at Renée Zellweger dukket opp på ELLE Women Hollywood Awards mente mange at hun var ugjenkjennelig. FOTO: REUTERS/Mario Anzuoni/File Photo
ANNERLEDES: Etter at Renée Zellweger dukket opp på ELLE Women Hollywood Awards mente mange at hun var ugjenkjennelig. FOTO: REUTERS/Mario Anzuoni/File Photo Vis mer

Grant gjenkjente henne ikke

I desember 2015 sa skuespilleren overfor bladet Entertainment Weekly at hun skjermet seg selv fra alle spekulasjonene om utseendet.

- Alt jeg vet er hva venner og bekjente fortalte via tekstmeldinger og e-poster. De ville sende støtte, noe som betyr at jeg må ha hatt behov for det, og jeg foretrekker det på den måten, sa hun.

Da Hugh Grant, som har spilt mot Renée Zellweger i en rekke filmer, var gjest i det amerikanske talkshowet «Watch What Happens Live» tidligere i august, kjente han henne ikke igjen, skriver E! News.

Grant fikk presentert bilder av seks kvinnelige skuepillere han tidligere har spilt mot, og skulle få noen spørsmål om hver av dem.

BRIDGET JONES: Renée Zellweger er særlig kjent for «Bridget Jones»-filmene. FOTO: Mary Evans Picture / NTB Scanpix
BRIDGET JONES: Renée Zellweger er særlig kjent for «Bridget Jones»-filmene. FOTO: Mary Evans Picture / NTB Scanpix Vis mer

- Hvem er det som står som nummer to fra høyre? Jeg har aldri sett henne før i mitt liv, sa Grant.

- Åh, Renée!, sa han, da programlederen til slutt fortalte han hvem det var.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!