Blake Lively:

Raser: - Ikke greit!

Skuespilleren ser rødt etter at bilder av barna ble delt.

SER RØDT: Skuespiller Blake Lively raser mot paparazzifotografer etter at det ble delt bilder av døtrene hennes. Her avbildet med ektemannen Ryan Reynolds. Foto: Image Press / Shutterstock / NTB
SER RØDT: Skuespiller Blake Lively raser mot paparazzifotografer etter at det ble delt bilder av døtrene hennes. Her avbildet med ektemannen Ryan Reynolds. Foto: Image Press / Shutterstock / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Gjennom åra har flere hyppig fotograferte kjendiser gått hardt ut mot paparazzifotografer og bedt dem pent om å slutte å ta bilder av kjendisbarn.

Blant disse er «Gossip Girl»-stjerna Blake Lively (34), som i sommer skrev et langt innlegg der hun ba om at paparazziene - som hun mente hadde fulgt etter barna hennes - skulle slutte å ta bilder av døtrene James (6), Inez (5) og Betty (2).

«Den ekte historien er: Barna mine ble etterfulgt av menn hele dagen. Hoppende ut, for så å gjemme seg (...) Det er så mange bilder dere kunne publisert uten barna. Vær så snill, slett», skrev hun den gang.

Nå har det imidlertid skjedd igjen, noe som får stjerna til å se rødt, ifølge E! News.

Raser mot fotografer

I en ærlig kommentar på Instagram-kontoen Hollywood Star Kids, som nylig publiserte et bilde av de tre døtrene, går nå stjerna hardt ut mot paparazzifotografene.

«Dette er så urovekkende. Jeg har personlig delt at disse mennene følger etter og trakasserer barna mine. Og dere deler det fremdeles. Dere sa dere skulle slutte. Dere lovte meg det personlig», skriver hun, og fortsetter:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer