Sebastian Solberg:

Raser: - Blir lei meg

Langer ut mot kritikerne.

FIREBARNSFORELDRE: Sebastian Solberg og Nikoline Anundsen kunne i år ønske sitt fjerde barn velkommen til verden. Foto: Privat
FIREBARNSFORELDRE: Sebastian Solberg og Nikoline Anundsen kunne i år ønske sitt fjerde barn velkommen til verden. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Det var i april influenserparet Nikoline Anundsen (29) og Sebastian Solberg (33) kunne dele den gledelige nyheten om at de hadde blitt firebarnsforeldre.

Babynyheten røpet de selv i sin egen podkast, «Seb & Nikki», og der kunne de samtidig fortelle at de hadde fått en sønn. Fra før av har de døtrene Noelle (5) og Penelope (1,5), og sønnen Bailey (3). Familiens seineste tilskudd har fått navnet Camilo.

At fire små barn byr på en travel hverdag, er det liten tvil om. Både Anundsen og Solberg er likevel flinke på å ta tid for seg selv. Det er det derimot ikke alle som er like fornøyde med.

- Blir lei meg

Overfor Dagbladet forteller Solberg at de har mottatt reaksjoner på hvordan de velger å være foreldre, men at han selv kommer seg mye lettere unna enn samboeren.

Ifølge firebarnsfaren får Anundsen massiv kritikk og at «mammapolitiet» raskt kommer på banen hvis hun drar ut en kveld, eller bare har litt barnefri. Det har han sett seg lei av.

- Generelt så synes jeg det er ræva at menn og kvinner ikke blir målt opp mot samme standard. Jeg blir lei meg på både Nikoline og mine døtres vegne over at de fremdeles lever i en verden hvor det stilles andre krav til dem enn til meg og våre sønner, raser Solberg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer