Nellie Krokstad:

Raser: - Det er grusomt

Influenseren gikk hardt ut mot reklameinnlegg - nå er det fjernet.

HARD KRITIKK: Nellie Krokstad raser mot biligkjede etter ny reklame. Foto: Privat
HARD KRITIKK: Nellie Krokstad raser mot biligkjede etter ny reklame. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Forfatter og influenser Nellie Renate Krokstad (29) tok søndag til Instagrams historiefunksjon for å dele noe hun reagerte kraftig på.

Det skjer stadig at reklamer og markedsføring slår feil. Denne gangen er det Normal som har gått over ei grense, ifølge Krokstad.

På sin egen plattform delte hun et skjermdump av en lipgloss-reklame fra billigkjeden. Lipglossen som var avbildet er en såkalt «plumping» gloss, som har til hensikt å få leppene til å virke større.

«Er dine lepper bare et par tynne streker under nesa di? 'Magisk' tryllestav som gir deg fyldige lepper», står det i annonsen, med ei pil mot nevnte lipgloss.

Det får Krokstad til å rase.

- Skummelt

- Det aller første jeg tenkte var på mine egne lepper, som er to tynne streker, og at jeg selv har latt meg påvirke til å kjøpe denne «magiske tryllestaven som gir deg fyldigere lepper», som de selv velger å markedsføre den som, sier hun til Dagbladet.

- Nå er jo ikke dette et farlig produkt for kroppen, men det er et farlig produkt å presse opp i fjeset til yngre mennesker på sosiale medier. Det forteller deg og meg at en butikkjede, som er rettet mot yngre, ikke mener du er fin nok som du er. Jeg syntes det er grusomt og jeg begynner å bli så mett på at man overalt skal spille på andres usikkerheter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer