«Masked Singer Sverige»:

Raser: - En katastrofe

Ikke alle er fornøyde med vinnerne i svenske «Maskorama».

KRITIKK: Det var den norske tvillingduoen Marcus og Martinus som vant svenske «Maskorama». Foto: Karin Törnblom / TT / NTB
KRITIKK: Det var den norske tvillingduoen Marcus og Martinus som vant svenske «Maskorama». Foto: Karin Törnblom / TT / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Fredag kveld sto det endelig klart hvem som stakk av med seieren i den svenske versjonen av «Maskorama» - «Masked Singer Sverige».

Det sto til slutt mellom Sagoträdet og Spelmannen, og det var sistnevnte som stakk av med den gjeve seieren i det populære programmet.

At det var nettopp Spelmannen som vant, kom imidlertid som både et stort sjokk og sterk misnøye for flere.

- Det sykeste

Bak Spelmannens maske - og spilleske - var det nemlig den norske tvillingduoen Marcus og Martinus Gunnarsen (20), fra tvillingduoen Marcus og Martinus, som gjemte seg.

Det var bare detektiv Pernilla Wahlgren (54) som klarte å gjette seg fram til hvem som skjulte seg bak Spelmannens maske. De andre tre dommerne gjettet at det var svenske kjendiser bak maska.

- Det er det sykeste. Jeg tulla jo bare, ropte hun i programmet etter at vinnerne ble avslørt.

To av hintene, vist i finalen, var en elektrisk tannbørste - som hintet til sangen «Elektrisk» - og godteriet M&M's.

Til tross for at tvillingduoen er godt kjente fjes i nabolandet vårt, er det nå flere som reagerer på at to nordmenn var med i - og vant - et svensk program.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.