«Masked Singer Sverige»:

Raser: - En katastrofe

Ikke alle er fornøyde med vinnerne i svenske «Maskorama».

KRITIKK: Det var den norske tvillingduoen Marcus og Martinus som vant svenske «Maskorama». Foto: Karin Törnblom / TT / NTB
KRITIKK: Det var den norske tvillingduoen Marcus og Martinus som vant svenske «Maskorama». Foto: Karin Törnblom / TT / NTB Vis mer
Publisert

Fredag kveld sto det endelig klart hvem som stakk av med seieren i den svenske versjonen av «Maskorama» - «Masked Singer Sverige».

Det sto til slutt mellom Sagoträdet og Spelmannen, og det var sistnevnte som stakk av med den gjeve seieren i det populære programmet.

At det var nettopp Spelmannen som vant, kom imidlertid som både et stort sjokk og sterk misnøye for flere.

NORDMENN: Disse to nordmennene skjulte seg bak "Spelmannen" som vant svenske Maskorama. Video: TV4 Vis mer

- Det sykeste

Bak Spelmannens maske - og spilleske - var det nemlig den norske tvillingduoen Marcus og Martinus Gunnarsen (20), fra tvillingduoen Marcus og Martinus, som gjemte seg.

Det var bare detektiv Pernilla Wahlgren (54) som klarte å gjette seg fram til hvem som skjulte seg bak Spelmannens maske. De andre tre dommerne gjettet at det var svenske kjendiser bak maska.

- Det er det sykeste. Jeg tulla jo bare, ropte hun i programmet etter at vinnerne ble avslørt.

To av hintene, vist i finalen, var en elektrisk tannbørste - som hintet til sangen «Elektrisk» - og godteriet M&M's.

Til tross for at tvillingduoen er godt kjente fjes i nabolandet vårt, er det nå flere som reagerer på at to nordmenn var med i - og vant - et svensk program.

AVSLØRT: Donald Trumps tidligere rådgiver Rudy Giuliani skulte seg bak en av maskene i årets amerikanske «Maskorama»-sesong. Det skapte sterke reaksjoner i dommerpanelet. Vis mer

Raser

Svenske Hänt skriver at en rekke irriterte seere har tatt til TV4s kommentarfelt for å uttrykke sin misnøye for kanalen. Mange ser nemlig rødt av at det ikke bare var svenske kjendiser som gjemte seg bak.

«Utrolig skuffet. Hvordan kan TV4 gjøre dette? Vi snakker om et svensk program der man forutsetter at de konkurrerende er svenske, som man kan relatere til. Dette var en katastrofe, er så skuffet etter å ha fulgt programmet fra episode én og hatt egne spekulasjoner. Veldig dårlig», skriver en opprørt seer.

«Da kan de bytte navn på programmet hvis nordmenn skal være med i 'Masked Singer SVERIGE'», skriver en annen, mens en tredje påpeker:

«Her gjetter man på alle mulige svensker, så er det to, riktignok kjempebra, nordmenn! Hvordan ble det sånn for oss i TV-sofaen?»

TV4 har så langt ikke uttalt seg om kritikken.

Maskorama Les alle sakene her Foto: NRK

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer