Kylie Jenner:

Raser etter anklager om milliard-bløff

Forbes trekker kåringen av 22-åringen som verdens yngste dollarmilliardær.

IKKE MILLIARDÆR: Kylie Jenner har hatt stor suksess med sminkemerket sitt, men nå har finansmagasinet Forbes trukket tilbake milliardærstatusen hennes. Foto: NTB Scanpix
IKKE MILLIARDÆR: Kylie Jenner har hatt stor suksess med sminkemerket sitt, men nå har finansmagasinet Forbes trukket tilbake milliardærstatusen hennes. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

«Keeping Up With The Kardashians»-stjerna Kylie Jenner (22) har flere ganger blitt utnevnt til verdens yngste «selfmade» milliardær av finansmagasinet Forbes. Suksessen skyldes hovedsakelig sminkemerket «Kylie Cosmetics», som selger sminkeprodukter over hele verden.

Forbes har tidligere anslått at 22-åringen hadde en nettoformue på over én milliard dollar, men fredag publiserte magasinet en sak der de beskylder sminkemogulen for å ha forfalsket en rekke skattedokumenter og selvangivelser - slik at det skulle se ut som at hun var milliardær.

Det skriver blant andre Sky News.

Forbes mener også at Jenner skal ha fabrikkert inntektstallene i selskapet «Kylie Cosmetics» - for å se rikere ut enn det hun egentlig er.

Nå har det kjente magasinet trukket kåringen av Kylie Jenner som verdens yngste dollarmilliardær, og fjernet milliardærstatusen hennes.

Det tok imidlertid ikke lang tid før 22-åringen slo tilbake mot anklagene fra det kjente finansmagasinet. Fredag gikk hun hardt ut mot Forbes i flere innlegg på Twitter, hvor hun skriver at magasinet har publisert unøyaktige uttalelser og antakelser de ikke har grunnlag for.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer