Nina Agdal:

Raser etter at hun ble vraket som covermodell: - Det er løgn

- De hevdet at utseendet mitt avviker fra porteføljen min.

SKUFFET: Modell Nina Agdal kritiserer det amerikanske magasinet Venice Magazine etter at de skal ha droppet å bruke henne som forsidepike. Foto: NTB scanpix
SKUFFET: Modell Nina Agdal kritiserer det amerikanske magasinet Venice Magazine etter at de skal ha droppet å bruke henne som forsidepike. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): - I dag er jeg skuffet og sjokkert over den fortsatt svært harde virkeligheten i denne bransjen, åpner den danske supermodellen Nina Agdal (25) sitt mye omtalte Instagram-innlegg med.

Forrige uke delte 25-åringen, som blant annet har vært model for Victoria's Secret, et lengre innlegg på Instagram der hun forteller at et amerikansk motemagasin droppet henne som forsidepike etter at hun hadde stilt opp for fotografene.

Ifølge Agdal skal hun ha fått en mail i etterkant av fotoshooten hvor redaktøren skal ha skrevet at de ikke kom til å bruke henne som forsidepike. Begrunnelsen skal ha vært at utseendet hennes avviket fra bildene i hennes portefølje, og at hun ikke passet inn i størrelsene de ville ha.

Ifølge nettstedet People er det bladet Venice Magazine som skal ha avvist henne.

- Etter et tøft år der jeg tok et skritt tilbake fra det ufølsomme og urealistiske presset i denne bransjen, og måtte håndtere den lammende sosiale angsten. Jeg møtte opp til den fotograferingen som en 25 år gammel kvinne som føler seg mer komfortabel i sin egen kropp, og sunnere enn noen gang før. Noen dager er jeg en sample size, noen dager er jeg en størrelse 4 og andre dager er jeg en størrelse 6. Jeg er ikke bygget til å være en catwalk-modell, og jeg har aldri vært syltynn, skriver hun til bildet hun delte på Instagram.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer