Elon Musk og Amber Heard:

Raser etter bildedeling

Milliardæren delte privat bilde av ekskjæresten.

EKSPAR: Amber Heard og Elon Musk datet i en periode i 2017, men året etter var forholdet over for godt. Foto: Media-Mode/Splash News/NTB
EKSPAR: Amber Heard og Elon Musk datet i en periode i 2017, men året etter var forholdet over for godt. Foto: Media-Mode/Splash News/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Over flere år var skuespillerne Amber Heard (37) og Johnny Depp (60) et av Hollywoods hotteste par. I 2015 giftet de seg i en romantisk seremoni i Karibia, men bare 15 måneder seinere kom sjokknyheten om at de skulle skilles.

Etter det vonde bruddet med Depp, tok det ikke lang tid før Heard gikk videre og fant lykken på ny. Hennes utkårede var ingen ringere enn milliardærgründeren Elon Musk (52).

Nå blir det avslørt en rekke detaljer om forholdet deres i Musks splitter nye selvbiografi, skrevet av forfatter Walter Isaacson (71).

SNAKKER UT: Amber Heard snakker ut om hetsen hun fikk etter rettssaken mot eksmannen Johnny Depp. Video: NBC Vis mer

Delte privat bilde

Forholdet mellom Musk og Heard ble først offisielt i 2017, og duoen datet av og på i flere måneder. I 2018 var det derimot over for godt mellom dem.

Isaacson skriver i biografien at Musk ble interessert i 37-åringen etter å ha sett henne i filmen «Machete Kills» fra 2013, men de møttes ikke før flere år seinere. Det skriver blant andre People.

PÅ DATE: Amber Heard og Elon Musk på en romantisk date i Australia i 2017. Foto: Media-Mode/Splash NewsSplash/NTB
PÅ DATE: Amber Heard og Elon Musk på en romantisk date i Australia i 2017. Foto: Media-Mode/Splash NewsSplash/NTB Vis mer

De første datene dreide seg stort sett om jobb, og Heard fløy blant annet til Musks Tesla-fabrikk i California for å overraske ham på bursdagen hans. Sistnevnte besøkte også henne på filmsettet under innspillingen av filmen «Aquaman».

Til tross for at de to var svært ulike, hadde de likevel en felles lidenskap for de litt mer nerdete tingene i livet.

«Jeg antar at jeg kan kalles en nerd for noen som også kan kalles for ei heit jente», spøkte Heard med Isaacson i boka.

REAGERER: Tusenvis av brukere på sosiale medier reagerer på Amber Heards reaksjon. Vis mer

Forfatteren bemerket også i boka at hun brukte «to måneder på å designe og fikse et kostyme fra topp til tå slik at hun kunne ha rollespill» for Musk. Det etter at han fortalte henne at hun minnet ham om Mercy fra Overwatch, som var hans favoritt fra videospillet.

Musk delte nylig et privat bilde av Heard i kostymet på X/Twitter til sine 156 millioner følgere. Noen brukere ble derimot fornærmet over at han hadde lagt det ut offentlig.

«Det sier egentlig seg selv, men Elon Musk som legger ut et bilde av Amber Heard i cosplay for at hans rare fanboys skal sikle over det, er jævlig ekkelt», raste journalist Marlow Stern, ifølge Daily Mail.

«Dette høres ut som et trist liv. Han har i det minste noen små barn til å holde ham med selskap», skrev en bruker, mens en annen fulgte opp.

«Elon Musk, å dele det bildet av Amber Heard i cosplay er bare skummelt», skrev en tredje.

- Brutalt

Selv beskrev gründeren forholdet med Heard som alt annet enn enkelt.

«Det var brutalt», sa han, mens Heard på sin side fortsatt hevdet at hun elsket ham «veldig mye», og la til: «Elon elsker ild, og noen ganger brenner det ham».

VITNER: Rettssaken mellom Johnny Depp og Amber Heard har på ingen måte gått ubemerket hen, og flere av øyeblikkene vil huskes. Som dette. Reporter: Bjørge Dahle Johansen Vis mer

Til tross for at Heard og Musk trivdes i hverandres selskap, var det ikke alle i sistnevntes indre krets som satt pris på forholdet.

Broren til gründeren, Kimbal Musk (50), beskriver Heard som både «giftig» og «et mareritt» i biografien, og legger til at broren har en tendens til å falle for folk som er vakre, men som ikke er bra for ham.

«Jeg er bare er en idiot når det gjelder kjærlighet. Jeg er ofte en tosk, men spesielt for kjærlighet», var Musks respons.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer