Kylie Jenner:

Raser etter dette

Superstjernas elleville antrekk vekker oppsikt.

HÅRETE: Kylie Jenner gikk for en kjole av det mer hårete slaget på moteshow. Foto: David Fisher/Shutterstock/NTB.
HÅRETE: Kylie Jenner gikk for en kjole av det mer hårete slaget på moteshow. Foto: David Fisher/Shutterstock/NTB. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I helga var det duket for moteuka i Paris, og stjerner fra alle verdens kriker og kroker dukket opp i sine luksuriøse antrekk.

Realitystjerna og sminkemogulen Kylie Jenner (25) vet virkelig hvordan man gjør en entré, og fikk nok mange til å sperre opp øynene da hun dukket opp klar til fest i motebyen.

REALITY-KLAR? Superstjernene Kendall og Kylie Jenner poserte på det som så ut til å være «Paradise Hotel». Sannheten viser seg med 99% sikkerhet å være en annen. Video: Rød Løper Vis mer

Jenner dukket nemlig opp i en svart kjole med et stort løvehode klistret til brystet, skriver People.

LØVE: Det falske løvehodet prydet superstjernas bryst. Foto: David Fisher/Shutterstock/NTB.
LØVE: Det falske løvehodet prydet superstjernas bryst. Foto: David Fisher/Shutterstock/NTB. Vis mer

Det var i forbindelse med motehuset Schiaparellis show tobarnsmoren dukket opp i det bemerkelsesverdige antrekket.

Mandag hyllet hun skaperne bak det spesielle antrekket.

«Wow, jeg elsket å ha på meg denne fuskepelskreasjonen, laget for hånd. Vakkert, vakkert», skrev 25-åringen under Instagraminnlegget etterfulgt av løve-emojies.

Løvehodet er kunstig, og ikke fra en ekte løve.

SLAKTES: Motegiganten Balenciaga har vært i hardt vær den siste tida. Nå fordømmer Kim Kardashian merket. Reporter: Maja Walberg Klev / Dagbladet TV Vis mer

Inspirasjonen til kjolen skal ifølge designeren, Daniel Rose Berry, være diktet «Dante's Inferno». I diktet blir et trehodet beist beskrevet, og Rose Berry skal ha brukt det i arbeidet med kreasjonen.

Slaktes

Reaksjonene har ikke latt vente på seg. Flere har tatt til stjernas kommentarfelt for å si akkurat hva de mener om kjolevalget.

«Men hvorfor? Hvorfor imitere det her. Jeg er takknemlig for at det er kunstig, men det er fortsatt helt urovekkende», skriver en bruker.

«Hvorfor har du på deg et dyrs hode på kjolen din? Falskt eller ikke... Det gir ikke mening hos meg», skrev en annen.

«Nå vil vel flere amerikanere flokke seg i Afrika for å få tak i det siste innen dyrelivsmote. Det promoterer jakt. Som en sørafrikaner så føles det feil på så mange måter. Jungelens konge er ikke mote», skriver en tredje person.

PRIVATFLY: Kim Kardashian viser frem det nye privatflyet sitt til en svimlende sum på «The Kardashian». Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards Vis mer

Ikke alene

Jenner var ikke den eneste som hadde på seg løvehodekjolen. Den var å se på selve catwalken også.

Modellen Irina Shayk (37) hadde på seg en nærmest identisk kjole da hun gikk på catwalken under moteshowet.

Supermodellen Naomi Campbell (52) gikk også for en kjole i samme sjanger. På catwalken hadde hun på en svart fuskepelskjole, med det som ser ut som et ulvehode på skulderen.

Videre skriver People at det nok ikke var tilfeldig at valget havnet på et løvehode.

I helga avslørte tobarnsmoren omsider det nye navnet på sønnen, som først fikk navnet Wolf.

«THE KARDASHIANS»: Da Kendall Jenner skulle lage mat, gjorde hun noe som har fått seerne til å reagere. Video: Disney+ / Rød Løper. Reporter: Anna Celine Hanisch. Vis mer

Den lille gutten heter nå Aire, som egentlig betyr «guds løve» på hebraisk. Noe som kan tyde på at det er derfor Jenner ønsket å gå med en løve på brystet.

Men navnet har en helt annen betydning på arabisk. Navneflausen har gått viralt.

Flere har påstått at Aire er arabisk slang for «min penis», noe førsteamanuensis for Midtøsten-studier ved Universitetet i Oslo, Albrecht Hofheinz, bekreftet overfor Dagbladet.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer