«Farmen kjendis»:

Raser etter «Farmen»-exit: - Ble jævlig forbanna

Adrian Sellevoll tapte sesongens andre tvekamp.

MØTTES TIL KAMP: Adrian Sellevoll måtte forlate gården etter at han tapte mot Mimir Kristjánsson i søndagens tvekamp. Foto: TV 2
MØTTES TIL KAMP: Adrian Sellevoll måtte forlate gården etter at han tapte mot Mimir Kristjánsson i søndagens tvekamp. Foto: TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Forrige uke ble årets første tvekamp arrangert, og bloggeren Stina Bakken (27) måtte se seg slått av Triana Iglesias (37) i det som må ha vært en av historiens korteste melkespannkonkurranse.

Til tross for at hun forlot gården har hun i stor grad preget oppholdet for de resterende deltakerne denne uka, og den gode stemninga fikk seg en solid knekk da det ble kjent at hun hadde valgt Per Sandberg (60) til storbonde.

Gruppa kom seg imidlertid på beina igjen, men søndag kveld måtte nok en deltaker takke for seg.

- Krass stemning

Den tidligere «Ex on the Beach»-deltakeren Adrian Sellevoll (22) var nemlig førstekjempe denne uka og valgte å møte politiker Mímir Kristjánsson (33) til kamp. Sistnevnte utfordret Sellevoll i kunnskap, noe som overhodet ikke falt i god jord hos den unge realitydeltakeren.

- Jeg sa fra dag én at jeg aldri kommer til å åpne gårdsboka, jeg hater kunnskap. Jeg sa derfor at «hvis dere vil ha meg ut, velg kunnskap», forteller Sellevoll til Dagbladet, og fortsetter:

- Det var ganske krass stemning på gården da han valgte den konkurransen. Jeg var skadet i ryggen, noe som var unnskyldningen hans for å velge kunnskap. Han mente det var feigt av han å velge for eksempel saging.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer