«Sommerhytta»:

Raser etter finalen: - Burde vært diskvalifisert

Duoen vant årets «Sommerhytta». Nå tar de tre andre parene et knallhardt oppgjør: De hevder at produksjonen har skjult deltakerens høye ferdighetsnivå.

VANT: Etter ti lange og intense uker på «Sommerhytta« er vinnerne endelig kåret. Video: TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Torsdag kveld ble det klart at Kurt Rasmussen (48) og dattera Veronica Johansen Rasmussen (26) stakk av med seieren i årets sesong av «Sommerhytta» - og dermed fikk beholde hytta si på Mjøsli.

Men seieren har ikke falt i god jord hos de tre andre «Sommerhytta»-parene.

De mener alle at Kurt Rasmussen hadde langt mer kunnskap om oppussing enn det som kommer fram på tv, og at sesongen har blitt klippet slik at det ser ut som at han er på likt nivå med resten av deltakerne.

Adrian Middelthon (24) og Christine Kirkhorn (26) er dem som reagerer sterkest.

- Vi synes produksjonen har gjort en god jobb med å klippe til programmet slik at Kurts nivå virker så amatørmessig som mulig, sier vennene til Dagbladet.

Du kan lese hele TV 2s svar på kritikken nederst i saken.

- Skulle ikke vært med

Middelthon og Kirkhorn reagerte allerede første uka på at Rasmussens nivå var langt høyere enn de andres. De gode vennene mener han hadde for mye erfaring med snekring og oppussing, og at han derfor ikke skulle ha fått delta i «Sommerhytta» i utgangspunktet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer