STERKT FORHOLD: Denne uka forsøkte en Youtube-bruker å lure internett med et falskt bilde av Travis Scott og en annen jente. Nå raser familien mot gjøglerne. Foto: NTB scanpix
STERKT FORHOLD: Denne uka forsøkte en Youtube-bruker å lure internett med et falskt bilde av Travis Scott og en annen jente. Nå raser familien mot gjøglerne. Foto: NTB scanpix Vis mer

Kylie Jenner og Travis Scott:

Raser etter «forkastelig» utroskapsstunt

Kardashian-familien slår ring om Kylie og Travis.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Kylie Jenner (21) og Travis Scott (26) har vært sammen siden våren 2017, og det virker ikke som om de har tenkt å gå fra hverandre med det første. Gang på gang har de bevist sin kjærlighet for hverandre, om det så er ved å kysse foran fotografene eller ved å legge igjen hjerter under hverandres bilder på Instagram.

At paret har dattera Stormi (ti måneder) sammen, gjør også at de har et ekstra spesielt bånd.

Derfor var det mange som reagerte sterkt denne uka, da det dukket opp et bilde av «Travis» på nettet - tilsynelatende fotografert mens han kysset en annen jente.

Bildet spredte seg som ild i tørt gress, og det tok ikke lang tid før både han og flere av hans nærmeste følte at de måtte kommentere bildet for å ta brodden av saken, skriver Cosmopolitan.

STØTTER LILLESØSTERA: Kim Kardashian raser på vegne av halvsøsteren Kylie Jenner (t.h.). Foto: NTB scanpix
STØTTER LILLESØSTERA: Kim Kardashian raser på vegne av halvsøsteren Kylie Jenner (t.h.). Foto: NTB scanpix Vis mer

Hardt ut

Det hele bunner nemlig i at et bilde med TMZ-vannmerke over det plutselig dukket opp på nettet. Ingen skjønte hvor bildet kom fra, da TMZ aldri hadde publisert det. Det spredte seg som ild i tørt gress, og Scott selv var raskt ute med å avkrefte at det var ham som var avfotografert.

Det var tatt på avstand, og på grunn av håret kunne det se ut som Scott kysset en annen jente enn Jenner.

- Nettroll prøver alltid å lage falske greier for å ødelegge ekte kjærlighet. Å gå så langt er ondt. Jeg hater at jeg må anerkjenne dette. Men slutt å ta lykke fra ting som er bra. Jeg ber om at gud blokkerer ut alt hatet, skrev han på sin Instagram-story.

Det var først etter at rapperen hadde kommentert bildet at skøyerne bak valgte å avsløre seg selv. I en 17 minutter lang video på Youtube, lastet opp av brukeren Christian Adam, ble det avslørt at han og noen kompiser forfalsket et bilde i håp om å «lure internettet».

Tullevideoen ble laget som et eksperiment, og en oppfordring til å ikke tro på alt man leser.

Han skrev også at stuntet ikke ble utført for å såre verken rapperen, Jenner eller andre i Kardashian-familien, men det var akkurat det videoen gjorde. Det tok ikke lang tid før Jenner selv gikk hardt til angrep på bråkmakerne, med denne uttalelsen:

HARDT UT: Kylie Jenner la ut denne meldingen på Instagram, før hun slettet det igjen. Hun så ikke humoren i opptrinnet. Foto: Privat
HARDT UT: Kylie Jenner la ut denne meldingen på Instagram, før hun slettet det igjen. Hun så ikke humoren i opptrinnet. Foto: Privat Vis mer

- Jeg vet ikke om dette er et sosialt eksperiment for noen mennesker, men dere kødder med ekte mennesker, ekte forhold og ekte familier. Jeg er glad for at forholdet mitt er sterkt, fordi dette går for langt. Internett skremmer meg noen ganger for å være ærlig, skrev 21-åringen.

- Frastøtende

Resten av den berømte klanen har også gått hardt ut mot stuntet. Spesielt Kim Kardashian (38) går hardt til verks i sin beskrivelse av stuntet. På Twitter skriver hun følgende om det som kunne blitt en stor skandale:

«Jeg hater å gi dette oppmerksomhet, men det er skikkelig frastøtende at du synes det er gøy å kødde med Travis og Kylie som akkurat startet en familie sammen. Dette er ødeleggende for forhold og familier, og det er helt galt», skriver hun til sine flere millioner fans.

Khloé Kardashian (34) var også hard i sin kritikk. Hun vet godt hvordan det er å se sin partner være utro på nettet.

Tidligere i år, mens hun var høygravid, ble hennes samboer Tristan Thompson (27) tatt på fersken da han var utro på et utested i New York. De siste episodene av «Keeping up with the Kardashians» har handlet om nettopp dette, og det har ikke vært vanskelig å se at det har vært tungt for henne.

REAKSJONENE: Slik reagerte Kardashian- og Jenner-søstrene da de fikk vite om Tristan Thompsons angivelige utroskap mot Khloé Kardashian, bare dager før fødselen av parets første barn. Video: E! Entertainment / NTB Scanpix Vis mer

Derfor er det kanskje ikke så overraskende at hun slakter opptrinnet til Youtube-brukeren:

«Folk er så forkastelige! Det psykiske som dette gjør med de involverte … Dette er ikke greit! Dette mennesket bør skamme seg. Søppel», skrev hun til følgerne sine.

Holdt svangerskapet hemmelig

Det var i starten av februar at Jenner kunne avsløre at hun var blitt mor for første gang. I et innlegg på Instagram skrev hun blant annet følgende:

«Min vakre og friske jente kom til verden 1. februar og jeg kunne ikke vente med å dele denne nyheten».

Se dette innlegget på Instagram

♥️

Et innlegg delt av Kylie (@kyliejenner)

Videre beklaget hun at hun har holdt fansen i mørket gjennom alle spekulasjonene rundt graviditeten.

«Jeg visste at jeg var nødt til å forberede meg for denne rollen på den mest positive, stress-frie og sunneste veien jeg kunne tenke meg».

Spekulasjonene rundt at Jenner var gravid ble et av de mest omtalte temaene de siste månedene før fødselen, og det dukket stadig dukket opp flere bilder som har skapt storm rundt realitystjerna. Jenner holdt en lav profil under hele svangerskapet, hvor hun nærmest forduftet fra sosiale medier. Mange ble derfor glade over å se at det var hold i det ryktebørsen hevdet.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer