Joshua Jackson og Jodie Smith-Turner:

Raser etter frieri-hetsen

- Vi har en lang vei å gå.

HETSES: Jodie Smith-Turner mottok massiv hets etter det ble avslørt at det var hun som fridde. Foto: Vianney Le Caer / AP / NTB
HETSES: Jodie Smith-Turner mottok massiv hets etter det ble avslørt at det var hun som fridde. Foto: Vianney Le Caer / AP / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Joshua Jackson (43) er en kanadisk-amerikansk skuespiller, kjent fra blant annet «Dawson's Creek» og «The Mighty Ducks». Under innspillingen av førstnevnte møtte han Katie Holmes, og de to var kjærester en stund på slutten av 90-tallet.

I desember 2019 giftet han seg med sin kjære, den britiske modellen og skuespilleren Jodie Turner-Smith (34), etter å ha vært et par i omtrent ett år. I april i fjor fikk de sitt første barn sammen, en datter.

Nylig ble det imidlertid kjent hvordan frieriet mellom Turner-Smith og Jackson foregikk. Det var nemlig hun som fridde til ham. Og det var det ikke alle som satte like stor pris på.

Det haglet med negative kommentarer mot kona i etterkant av avsløringen, hvor de fleste misliker det faktum at det var en kvinne som fridde til en mann - og at hun derfor gikk imot de tradisjonelle kjønnsrollene.

Nå har det imidlertid gått såpass langt at Jackson har sett seg lei på alt hatet, og har valgt å slå tilbake.

Det melder Us Magazine.

- Hold kjeft

I et intervju med Refinery29, gjengitt av magasinet, tidligere denne uka, skal 43-åringen gått nærmere inn på det romantiske frieriet

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer