Justin Bieber:

Raser etter kommentar om ekteskapet

- Slutt å sende slike meldinger til meg og Hailey.

RASER: Justin Bieber ble rasende da en Instagram-bruker hevdet at han giftet seg for å hevne seg på ekskjæresten. Foto: NTB Scanpix
RASER: Justin Bieber ble rasende da en Instagram-bruker hevdet at han giftet seg for å hevne seg på ekskjæresten. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I høst kom nyheten om at Justin Bieber (25) og Hailey Baldwin (22) hadde giftet seg, etter det som må kunne betegnes som en virvelvind-romanse.

Før Baldwin var popstjernen lenge i et av-og-på forhold med Selena Gomez (26), og til tross for at Bieber nå har lovet evig troskap til Hailey, er det fremdeles mange som ønsker at han skal finne tilbake til ekskjæresten.

Fans har gått så langt som å hevde at ekteskapet med modellen bare er en måte å «straffe» Selena på.

Da Bieber mandag postet dette bildet av sin nybakte kone, fikk det raskt titusenvis av likes og kommentarer, men ikke alle kommentarene var av det hyggelige slaget.

Brukeren Jaileyisajoke kom blant annet med denne påstanden:

- Du er IKKE forelsket i Hailey! Du giftet deg bare med henne for å hevne deg på SG (Selena Gomes journ.anm.).

Dette fikk «Sorry»-sangeren til å reagere kraftig. Det er sjelden Justin snakker om kjærlighetslivet sitt, men kommentaren fra denne fan-kontoen skal ha fått begeret til å renne over.

Tirsdag slår han kraftig tilbake på sin Insta-story med en lang melding til brukeren som hevder at hans kjærlighet til kona ikke er ekte.

- Du er umoden, og det faktum at du har en konto dedikert til å slenge dritt om kona mi er absolutt absurd. Hvorfor skulle jeg dedikere hele mitt liv via ekteskap til noen for å ta hevn på en ekskjæreste? undrer han.

View this post on Instagram

Tell ‘em, @justinbieber. #CommentsByCelebs

A post shared by Comments By Celebs (@commentsbycelebs) on

«Hailey er bruden min»

Videre skriver Bieber at enhver person som måtte tro at forholdet til Hailey er falskt enten er onde mennesker eller yngre enn ti år gamle. Mens han fortsetter å forsvare sin kone, snakker han også pent om eksen sin.

SINT: Her er meldingen Justin Bieber skriver til brukeren som slenger dritt om kona. Foto: Screenshot/Instagram
SINT: Her er meldingen Justin Bieber skriver til brukeren som slenger dritt om kona. Foto: Screenshot/Instagram Vis mer

- Jeg elsket virkelig Selena, og jeg elsker Selena. Hun vil alltid ha en plass i hjertet mitt. Men jeg er dypt forelsket i kona mi og hun er absolutt det BESTE som noen gang har skjedd meg.

25-åringen sier også at han aldri kommer til å svare på slike latterlige kommentarer igjen.

- Hailey er bruden min. Punktum. Hvis du ikke liker eller støtter det, så betyr det også at du ikke støtter meg, og hvis du ikke støtter meg, så er du ingen fan og heller ikke en god person.

Justin som selv har tatt en screenshot av meldingen fra brukeren Jaileyisajoke i tillegg til sitt eget svar og postet det på sin Instagram-story, oppfordrer også andre til å gjøre det samme:

«Slutt og sende slike meldinger til meg og Hailey. Hvis dere elsker meg, så tar dere en screenshot av denne beskjeden og poster overalt», ber han.

Nett-troll

Stjerneparet giftet seg for drøye seks måneder siden, og i løpet av den tiden har Baldwin flere ganger fått kjenne på all oppmerksomheten fra fanskaren til ektemannen. Medier verden over skriver titt og ofte om den verdenskjente duoen, og prøver stadig å finne feil eller spekulere i privatlivet deres.

Nylig åpnet modellen seg om utfordringene med å takle all hetsen fra Justins fans.

FØR SKANDALEN: Justin Bieber (21) gjestet Thomas Numme og Harald Rønnebergs «Senkveld» under sitt Norges-besøk. 1 t og 37 min senere stormet han av scenen. Video: TV 2 Vis mer Vis mer

- De vil se at du mislykkes, uansett grunn. Jeg vet ikke om det er fordi de vil si at «det var det jeg sa», eller fordi de ønsker å ha rett. Jeg vet virkelig ikke hva ideen bak å forsøke og ødelegge et forhold eller en person er, fortalte hun nylig i et intervju med Cosmopolitan, ifølge E! Online.

22-åringen la til at hun synes at «det er en ond verden vi lever i».

- Jeg kjenner ikke disse menneskene, de kjenner ikke meg. De er ikke en del av mitt liv eller mitt forhold, delte hun videre.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer