Gunilla Persson:

Raser etter manipulerings­anklager

Den svenske Hollywood-frua beskyldes for å redigere datterens midje smalere.

VAKTE OPPSIKT: Flere reagerer på Perssons datter Erikas midje på dette bildet. Foto: Privat/Instagram
VAKTE OPPSIKT: Flere reagerer på Perssons datter Erikas midje på dette bildet. Foto: Privat/Instagram Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Bilder av den svenske Hollywood-frua sammen med familie og venner under thanksgiving fikk flere til å spekulere i kommentarfeltet. Gunilla Persson (60) står ved siden av sin 17 år gamle datter Erika på bildet, og flere har bitt seg merke i den smale midjen hennes.

En rekke av dem som kommenterer mener at midjen ikke er naturlig smal, og at kroppsfasongen hennes skyldes et bilderedigeringsverktøy.

Avviser manipulasjon

Dagen etter har Persson lagt ut en video av datteras mageparti, for å bevise at den ikke redigert.

- Jeg vil uttrykke min opprørthet over den jævla responsen jeg fikk på Erika da vi postet bilder fra thanksgiving, hvor jeg ble anklaget for å ha photoshoppet Erikas midje, åpner hun innlegget.

Hun mener at bildene kunne være misvisende fordi dattera står på en spesiell måte, men avviser at hun har tatt i bruk et redigeringsverktøy.

- Erika har en formfull kropp med en veldig smal midje slik jeg også hadde. Det er et genetisk fenomen, skriver Persson videre.

Dattera ut mot kritikere

17-åringen selv har ikke kommentert saken. Hun har imidlertid tidligere gått hardt ut mot folk som har kritisert hennes lettkledde Instagram-innlegg.

- Jeg håper de voksne damene i kommentarfeltet mitt som kaller meg en hore blir krenket av dette. P.S slutt å seksualisere tenåringsjenter i bikini. Vi legger det ikke ut for oppmerksomhet fra menn eller for noen annen grunn enn at vi føler for det, skriver hun under bilder av seg selv som poserer i bikini.

Gunilla Persson har gjort seg bemerket både gjennom tolv sesonger av «Svenske Hollywood-fruer», samt for sine skandaler utenfor skjermen. I fjor var hun en av deltakerne under «Farmen kjendis».

«JEG DØØØØR»: Gunilla Persson, kjent fra TV3-programmet «Svenske Hollywood-fruer» går rett i bakken når hun skal prøve en Classywalk for første gang. Video: TV3 Vis mer

Nært forhold

Hun har tidligere uttalt at hun har et tett forhold til datteren, som hun har oppdratt alene siden hun ble gravid som 43-åring. I fjor sa hun at hun ikke savnet en farsfigur for Erika.

- Jeg har aldri savnet det for henne. Jeg har ikke kjent behovet for en mann. Jeg vet ikke, det er noe som Erika selv må uttale seg om en dag. Kanskje ikke når hun er i den følsomme alderen hun er i nå. Hun virker tilfreds med livet, og har mange venner. Hun stoler på meg.

Persson fortalte også at det for henne var perfekt å bli gravid som 43-åring.

- For meg var det et ypperlig tidspunkt, for på det tidspunktet savna jeg ingenting. Jeg hadde gjort alt jeg ville, kjente jeg. Kanskje ikke i karrieren, men jeg hadde vært over alt i verden og vært gjennom flere forhold. Kanskje ikke mange forhold, men flere langvarige forhold. Jeg hadde alltid vært sammen med en mann, sa hun.

60-åringen har aldri fortalt hvem som er faren til Erika.

Video originally published on dagbladet.no/dbtv.no on 13.10.2015 SVENSK RAP-FRUE: Hollywood-fruen Gunilla Persson er aktuell med nytt program. I en av episodene skal hun prøve seg som låtskriver. Se hvordan det gikk. Video: TV 3 Sverige Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer