Selena Gomez:

Raser etter nyre-vitser

Selena Gomez' fans raser etter at tv-serie vitset om nyretransplantasjonen hennes.

MOBBES: I en ny tv-serie mobbes Selena Gomez for sin nyretransplantasjon. Nå beklager kanalen, etter at fansen raste mot hendelsen. Foto: Richard Shotwell/Invision/AP/NTB
MOBBES: I en ny tv-serie mobbes Selena Gomez for sin nyretransplantasjon. Nå beklager kanalen, etter at fansen raste mot hendelsen. Foto: Richard Shotwell/Invision/AP/NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I 2017 kom nyheten om at artisten Selena Gomez (28) hadde gjennomgått en nyretransplantasjon. Den gang avslørte hun nyheten på Instagram, der hun forklarte grunnen til at hun hadde vært borte fra rampelyset en stund.

- Jeg fant ut at jeg hadde behov for en nyretransplantasjon grunnet sykdommen, og har brukt tid på å komme meg, skrev hun.

Artisten lider nemlig av den kroniske betennelsessykdommen Lupus. Det avslørte hun selv i 2015. Som følge av sykdommen har hun også slitt med depresjon, panikkanfall og angst.

Lupus er en kronisk revmatisk sykdom som fører til betennelse i kroppen. Sykdommen er systemisk, noe som betyr at den kan angripe mange forskjellige organer. Hud, ledd, cellene i blodet, nyrer, hjerte, og hjerne angripes hyppigst. Sykdommen arter seg svært ulikt fra person til person, ifølge Norsk Revmatikerforbund.

Spøkte med nyretransplantasjon

De siste åra har hun imidlertid klart å holde sykdommen noenlunde i sjakk. Nå har sykdommen imidlertid fått oppmerksomhet igjen, etter at den nye versjonen av tv-serien «Saved By the Bell» lagde vitser om transplantasjonen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer