Nora Haukland:

Raser etter «slemme» kommentarer

Innrømmer å ha fikset på utseendet.

KRITISK: Influenser Nora Haukland vil gjerne ha seg frabedt kommentarer om utseendet. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
KRITISK: Influenser Nora Haukland vil gjerne ha seg frabedt kommentarer om utseendet. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har blitt mer og mer vanlig med åra at alt fra Hollywood-kjendiser til influensere fikser på utseendet. Flere vil derimot ha seg frabedt spekulasjoner rundt det.

Blant disse er influenser Nora Haukland (26), som nå går hardt ut mot sine egne følgere. Det gjør hun i et innlegg på Instagrams historiefunksjon.

Skal vi tro innlegget har 26-åringen fått en rekke spørsmål om hva slags inngrep hun har fått utført i ansiktet. Også på sladreappen Jodel har det vært flere spekulasjoner den seineste tida.

Nettavisen omtalte saken først.

«Er så lei meldinger i innboks om hva jeg har og ikke har gjort med ansiktet mitt!» skriver hun innledningsvis, over et bilde av sitt eget ansikt.

«Kommentarer om at jeg har ødelagt utseendet mitt og at jeg var penere før, skjønner dere ikke hvor sinnssykt slemt det er å sitte å kommentere sånn på hvordan jeg ser ut?» fortsetter hun.

26-åringen innrømmer deretter at hun har fått utført fillers i lepper og hake.

Ifølge Norsk helseinformatikk er fillers en romoppfyllende gel som sprøytes inn i huden for å behandle rynker, gi fyldigere lepper og forme kinnbein og hake. Hovedbestanddelen i en filler er vanligvis hyaluronsyre, det samme stoffet som finnes i huden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer