Scarlett Johansson:

Raser etter Tom Cruise-rykter: - Nedverdigende

Kirka avkrefter uttalelsene.

RASER: Scarlett Johansson svarer på ryktene om at hun gikk på audition for å få date Tom Cruise. Foto: NTB scanpix
RASER: Scarlett Johansson svarer på ryktene om at hun gikk på audition for å få date Tom Cruise. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den amerikanske skuespilleren Scarlett Johansson (33) er kjent for å ytre sine meninger i ulike sammenhenger. Denne gangen handler det imidlertid ikke om kvinnemarsj eller andre samfunnsdebatter, men heller om stjerna selv.

Tidligere denne uka ble hun nemlig beskyldt for å ha gått på audition for å få date Tom Cruise (55). Det hevder den tidligere scientologen Brendan Tighe.

Tighe påstod i et intervju hos Today at han har hatt et nært forhold til Cruise etter å ha vært medlem i sistnevntes kirke, og at han på den måten fikk innsyn i rapporter om ulike kvinner som prøvde å få date «Top Gun»-stjerna.

Til tross for at Tighe påstår at han bare fikk se rapportene etter at de ble feilsendt til hans printer, forteller han at Scarlett Johanssons navn er det eneste han husker, da det bare var det navnet som skal ha virket kjent for ham.

Kirka avkrefter påstandene

Scarlett Johansson på sin side blånekter for at det er hold i Tighes uttalelser.

- Ideen om at noen går på audition for å komme i et forhold er så nedverdigende. Jeg nekter alle å spre ideen om at jeg ikke har integritet nok til å velge mine egne forhold, sier hun til The Hollywood Reporter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer