«Farmen» 2017:

Raser etter «urettferdig» exit: - Det er sykt bittert

Bjørn-Erik Fatnes mener «Farmen»-tvekampen skulle ha hatt et annet utfall. TV 2 mener på sin side at alt ble gjort etter boka.

TUNGT: Bjørn-Erik Fatnes klarte å holde melkespannene i over fem minutter, men ble til slutt utpekt som tvekampens taper av Gaute Grøtta Grav. Nå langer han ut mot produksjonen, som han mener dømte kampen feilaktig. Foto: TV 2
TUNGT: Bjørn-Erik Fatnes klarte å holde melkespannene i over fem minutter, men ble til slutt utpekt som tvekampens taper av Gaute Grøtta Grav. Nå langer han ut mot produksjonen, som han mener dømte kampen feilaktig. Foto: TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Etter en intensiv og hard tvekamp mot førstekjempe Halvor Sveen (47), måtte utfordrer Bjørn-Erik Fatnes (22) gi tapt for «Farmen»-eventyret.

Fem minutter med et melkespann i hver hånd resulterte i kramper og ansiktsuttrykk vridd i smerte for begge deltakerne, men programleder Gaute Grøtta Grav (38) avgjorde at det til slutt var Sveen som gjorde den beste jobben.

Det er det ikke alle som sier seg enig i. Fatnes mener kampen ble urettferdig dømt, og forteller til Dagbladet at han har mange av de andre deltakerne på laget sitt.

- Urettferdig

- Greia er at Halvor begynte å skjelve på minutt nummer to, i hvert fall slik jeg så det. For meg ble ikke tvekampen et problem før rundt fem minutter inn i melkespannholdningen, forteller han, og fortsetter:

- Da hadde Halvor allerede fått ekstremt mange advarsler. Det sa de i TV 2 også, at de trodde jeg skulle vinne den kampen. Men når Halvor får sine siste advarsler, så skriker han ut «se på Bjørn-Erik», forklarer deltakeren, som til vanlig jobber som modell og blogger i Oslo.

Den intense tvekampen endte med at Grøtta Grav til slutt valgte å diskvalifisere 22-åringen, som tydelig i episoden får flere beskjeder om å strekke ut armene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer