Jerry Seinfeld:

Raser etter utspill

- New York er ikke død.

HARDT UT: Skuespiller og komiker Jerry Seinfeld raser mot gründeren James Altucher, som hevder at New York er «fullstendig død» som følge av coronaviruset. Foto: NTB Scanpix
HARDT UT: Skuespiller og komiker Jerry Seinfeld raser mot gründeren James Altucher, som hevder at New York er «fullstendig død» som følge av coronaviruset. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Coronaviruset har ført til at en rekke store og mindre byer verden over nærmest har blitt lagt øde på grunn av nedstenging og smitteverntiltak for å stagge viruset - som ifølge Worldometers nå har tatt livet av over 800 000 mennesker på verdensbasis.

Verdensmetropolen New York - kjent som «byen som aldri sover» - har vært hardt rammet av det verdensomspennende viruset, noe som har ført til en langt mindre livlig by enn det newyorkere flest er vane med.

I en kronikk på LinkedIn beskriver den amerikanske eks-hedgefondforvalteren og gründeren James Altucher (52) New York som «fullstendig død» som følge av viruset.

Han minnes en by full av muligheter, som nå er borte.

Altucher beskriver et New York med tomme gater - og hevder at byen muligens ikke vil bli som før. Han mener at den fem måneder lange nedstengingen av byen har hatt store konsekvenser - så store at han nå planlegger å flytte til Miami.

- «New York City har opplevd verre». Nei, det har den ikke, hevder 52-åringen i kronikken.

Altuchers kronikk har gått viralt, men møter også motstand, blant andre fra komiker og skuespiller Jerry Seinfeld (66). Han tar nå til motmæle i New York Times, der han mener at Altucher tar feil.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer