Prins Harry:

Raser: «Fjern tittelen nå»

«Han vet ingenting».

REFSES: Prins Harry hudflettes. Foto: Toby Melville/AP/NTB
REFSES: Prins Harry hudflettes. Foto: Toby Melville/AP/NTB Vis mer
Publisert

Tirsdag blir det mulig å kjøpe prins Harrys (38) mye omtalte selvbiografi «Spare».

Natt til torsdag ble det imidlertid lekket nye oppsiktsvekkende detaljer.

Ifølge Daily Mail omtaler prinsen et kort forhold til den avdøde programlederen Caroline Flack. Det får hennes tidligere manager Alex Mullen til å se rødt.

«Fjern tittelen NÅ»

Flack, som blant annet ledet realitysuksessen «Love Island UK», tok sitt eget liv i 2020.

Prins Harry og Flack daten en kort periode i 2009, og i boka skal prinsen ha skrevet at han trivdes i hennes selskap.

Flack har selv omtalt flørten med Prins Harry i sin egen selvbiografi, «Storm in a C Cup». Der beskriver Flack at romansen oppsto etter en kveld med «skravling og latter».

«Med en gang det ble kjent, var det slutten. Vi måtte slutte å treffes», forklarte hun i boka.

Pressen skal angivelig ha blitt for pågående for Flack og familien hennes etter at romansen ble kjent.

MEGHAN OG HARRY: Prins Harry og Meghan Markle er produsenter for den nye Nelson Mandela-inspirerte dokumentarserien «Live to Lead». Video: Netflix Vis mer

«Kort tid etter at de (paparazzier, journ.anm.) tok bilder av meg og Flack, tok det av. I løpet av timer hadde en mobb slått leir utenfor foreldrene til Flack sitt hus, vennenes og besteforeldrenes hus», skal det stå skrevet i prins Harrys selvbiografi.

«Hun ble beskrevet som litt røff fordi hun hadde jobbet på fabrikk eller noe. Jesus! Jeg tenkte: «Er vi virkelig et land fullt av snobber?».

Mullen tok raskt til Twitter for å dele sin mening om prinsens uttalelser.

«Ekkelt av prins Harry å avsløre så private detaljer om Caroline Flack. Måten pressen omtalte henne på det tidspunktet og grunnen til at de slo opp er veldig trist og det er ekkelt at han bruker navnet hennes til å selge boka si. Kongefamilien må fjerne tittelen hans NÅ», skriver Mullen.

«Harrys avgjørelse om å minne alle på de forferdelige tingene som ble sagt om henne for å selge boka er grotesk».

TIL KRIG: Netflixs dokumentar om prins Harry og hertuginne Meghan har fått sterke reaksjoner av flere. Kongehusekspert Caroline Vagle tror serien kan bidra til splid i familien. Reporter: Maja Walberg Klev Vis mer

Videre skriver Mullen at han mener prins Harry formulerer seg som om han kjenner bakgrunnen for Flacks selvmord, og skylder på pressen.

«Han vet ingenting», mener Flacks tidligere manager, og legger til:

«Kanskje han skulle ha vurdert hvordan han og Meghan Markle mulig har forårsaket dronning Elizabeths smerte da hun mistet ektemannen gjennom 70 år og mens hun var på vei mot å ta sitt siste farvel».

FALSKT: Flere har reagert på bildebruken i traileren til Netflixs dokumentar om prins Harry og hertuginne Meghan. Video: Netflix/Dagbladet. Reporter: Maja Walberg Klev Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer