«Love Island UK»:

Raser: - Flaut

TV-seerne raser etter en relativt intim konkurranse i det populære datingprogrammet.

Selvsagt varter «Love Island Uk» også i år opp med drøye sexleker for å bli bedre kjent. Og det er ikke alle utfordringene øyboerne må gjøre, som faller i god jord. Video: TV 2 Play Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke sjeldent at realityprogrammet «Love Island» skaper overskrifter.

Fem kvinner og fem menn samles i en luksusvilla hvor de gjennom konkurranser og følelsesladd dramatikk skal prøve å finne kjærligheten.

I en av de nyeste episodene, i den britiske utgaven av programmet, konkurrerer deltakerne fra hovedhuset mot utfordrerne i «Casa Amor» - i håp om å vinne en fest.

En tvist i «Love Island Uk» som aldri før har skjedd før, ryster deltakerne. Video: Rød Løper/ TV 2 Play Vis mer

Der kan man se deltakerne dele fuktige kyss, og vise fram pikante sexstillinger, noe som nå får TV-seerne til å rase, skriver Daily Mail.

Brukere på sosiale medier lar seg ikke imponere over sexstilling-utfordringen, og flere kaller det hele for pinlig.

DRØYT: Klining og demonstrering av sexstillinger er bare noe av det deltakerne gjør. Foto: ITV/Shutterstock/NTB.
DRØYT: Klining og demonstrering av sexstillinger er bare noe av det deltakerne gjør. Foto: ITV/Shutterstock/NTB. Vis mer

«Det her er så flaut å se på, og så lite kreativt. Det handler alltid om disse sexposisjonene», skriver en bruker.

I episoden ser man blant andre 19 år gamle Amber Wise kline til og danse forførende med Tyrique Hyde (24), noe som også setter sinnene i kok.

Wise, som er datter av den tidligere Chelsea-spilleren Dennis Wise (56), sjekket inn på villaen søndag, og det har raskt skapt store reaksjoner på grunn av hennes unge alder.

«Love Island UK» er endelig i gang og sommeren er dermed reddet for mange. Seerne engasjerer seg som vanlig, men nå er det én spesiell ting som produksjonen får tyn for. Video: Rød Løper Vis mer

«Folk på 19 og 20 burde ikke få delta i dette showet. Det er så ukomfortabelt å se på», legger en annen bruker til.

Britiske Twitter-brukere mener også at aldersforskjellen mellom Wise og Hyde er for stor - til tross for at det «bare» er fem år.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer