Donna D'Errico:

Raser: - Hold på hat-hatten

«Baywatch»-stjerna slår knallhardt tilbake mot kritikken.

BEINHARD: Ingen skal komme å fortelle Dona D'Errico hva hun kan gjøre og ikke. Foto: Skjermdump Instagram
BEINHARD: Ingen skal komme å fortelle Dona D'Errico hva hun kan gjøre og ikke. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller og modell Donna D'Errico (54) er for de fleste kjent fra TV-serien «Baywatch». Der portretterte hun rollen som Donna Marco gjennom to sesonger. D'Errico har også vært å se i Playboy.

I sommer fikk hun kritikk da hun i forbindelse med 4. juli, USAs nasjonaldag, delte en lettkledd video på sin egen Instagram-profil. Nå har hun igjen vært offer for kritiske stemmer, og nok en gang er det 54-åringens lettkledde kropp som provoserer.

REFSES: Donna D'Erricos lettkledde video ble ikke godt tatt imot. Foto: Instagram Vis mer

Tidligere denne uka delte skuespilleren et bilde av seg selv i nissekostyme på profilen sin. Nissedrakta var en kjole med lange ermer, et belte i midten og en tilhørende lue. Kjolen nådde henne til midt på lårene og hun hadde matchet antrekket med noen lårhøye støvletter - noe som ga antrekket en sexy «look».

På bildet poserte hun med bakenden mot kamera.

Det har gjort at en følger så seg nødt til å legge igjen følgende kommentar: «Thirsty much», som oversatt betyr «er du tørst?». Kommentaren kan likevel tolkes som om vedkommende spør om hun er oppmerksomhetssyk eller desperat.

Den kommentaren lot imidlertid ikke D'Errico stå ubesvart, og 54-åringen bestemte seg tydeligvis for å slå knallhardt tilbake på kritikken.

BAYWATCH: Donna D'Errico (52) sjarmerte gutter og jenter i senk gjennom rollen sin som Donna Marco gjennom to sesonger, men de siste åra har hun ikke kapret de største rollene i Hollywood. Reporter: Jeanette N. Vik Vis mer

«Dette er et bilde av meg fullstendig dekket fra topp til tå i et nissekostyme … Og du kommer hit og kalle meg tørst? Fordi hva? Fordi nissekostymet mitt er tilsittende? Fordi jeg tok et bilde av meg selv fra en flatterende vinkel, så jeg ser best ut, akkurat som alle andre normale mennesker gjør, inkludert deg regner jeg med?», skriver hun til følgeren.

«Hvis jeg vil ta et bilde av meg selv som står her naken og legge det ut med strategisk plasserte Frosty den jævla snømannen-emojier og sitere «Nightmare Before Christmas» - hold på hat-hatten din, for jeg kan og det kommer jeg garantert til å gjøre. Nå, fly av gårde lille sangfugl», raste hun videre i kommentarfeltet.

D'Errico er ikke fremmed for å si ifra når hun mener noen kommer med berettiget kritikk. I november postet hun et bilde av seg selv i et rødt sløyfe-undertøysett, hvorpå en kommenterte at hun brukte «for mye tid på utseendet sitt».

Også den kommentaren fikk 54-åringen til å tenne på alle plugger.

«Vel, selv om jeg er smigret over at du har gjort et dypdykk i mitt personlige liv for å gjøre en detaljert redegjørelse for nøyaktig hvordan jeg bruker tida mi, har du dessverre gjort en svært kritisk feil: du baserer konklusjonen din om at jeg bruker «for mye tid» på hvordan jeg ser ut helt og holdent på bakgrunn av Instagram-postene mine. Men la meg fortelle deg en liten hemmelighet: Instagram er ikke det virkelige livet. Jeg vet, vanskelig å tro, men sånn er det».

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer