Katie Holmes:

Raser: - Hvordan våger hun?

Kritikken hagler etter at skuespilleren dukket opp på rød løper i et overraskende antrekk.

ANTREKK: Et av Katie Holmes' seineste rød løper-antrekk har fått massiv oppmerksomhet. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/NTB
ANTREKK: Et av Katie Holmes' seineste rød løper-antrekk har fått massiv oppmerksomhet. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert

Trender kommer og går, og det kan virke som selv de styggeste og minst flatterende trendene kommer tilbake og tar oss igjen.

Siste nytt innen moteverden dukker ofte opp på kjendisene, og denne gangen er det Katie Holmes (43) som muligens har brakt tilbake en trend mange trodde ville forbli i arkivene. Det melder australske News.

HODEBRY: Heidi Klum gjorde det vanskelig for teknikeren sin da det nærmest ikke er plass mellom den tettsittende kjolen hennes og puppene. Video: Heidi Klum via Instagram. Vis mer

Går viralt

Nylig deltok 43-åringen på iHeartRadios Jingle Ball på Madison Square Garden i New York, og i den anledning dukket hun opp på den røde løperen i et antrekk mange ikke har sett på en stund - og som nå har gått viralt.

Holmes hadde kledd seg i en stroppeløs, tettsittende marineblå skjorte som gikk ned til lårene hennes, sammen med ei olabukse med rette bein og svarte joggesko.

VEKKER OPPSIKT: Dette er antrekket som gjør at Katie Holmes nå går viralt. Foto: Andy Kropa/Invision/AP/NTB
VEKKER OPPSIKT: Dette er antrekket som gjør at Katie Holmes nå går viralt. Foto: Andy Kropa/Invision/AP/NTB Vis mer

Mange blir trolig umiddelbart dratt rett tilbake til tida før Instagram, da kjendiser som Hilary Duff og Mischa Barton inntok røde løpere iført glitrende miniskjørt over olabuksene. News omtaler den tidsperioden som «The Hills-epoken», en referanse flere 90-tallsbarn trolig kjøper.

MULTITALENT: Annike Ekina er Tysklands «heiteste» brannkonstabel, men hun er mye mer enn det!. Video: Annike Ekina via Instagram, Klaus Fjellro - Rød Løper. Vis mer

- Frekk

Men til tross for et tilbakeblikk til en yngre tid, er det ikke positive tilbakemeldinger det bugner av på Twitter.

«Denne trenden viste sitt stygge ansikt for mange år siden, og ærlig talt hvordan våger Katie Holmes å være frekk nok til prøve å bringe den tilbake», skriver en, som har lagt ved skjermdumper av andre antrekk i samme stil.

«Jeg kan dessverre ikke kommentere Katie Holmes' kjoletopp + olabukse-kombinasjonen fordi jeg også levde gjennom tidlig 2000-tallet og tok avgjørelser jeg angrer på», mimrer en annen.

«Katie Holmes sto opp og bestemte seg for at det er 2002», mener en tredje, mens en fjerde går såpass langt at vedkommende mener skuespilleren burde «straffes».

«Katie Holmes burde vært i fengsel for dette».

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer