Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Ariana Grande:

Raser mot Ariana Grande: - Denne jenta gjør meg rasende

Stjernas samarbeid med Starbucks er lite populært hos fansen.

I HARDT VÆR: Ariana Grandes samarbeid burde kanskje vært bedre gjennomtenkt. I hvert fall ifølge fansen. Foto: NTB Scanpix
I HARDT VÆR: Ariana Grandes samarbeid burde kanskje vært bedre gjennomtenkt. I hvert fall ifølge fansen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Popyndlingen Ariana Grande (25) er for tida i hardt vær etter at det nylig ble kjent at hun er ambassadør for Starbucks' nye kaffe, «Cloud Macchiato».

Stjerna har ved flere anledninger gått ut og fortalt at hun er veganer, noe som ikke går helt overens med de ulike produktene Starbucks benytter seg av.

Mens de fleste andre drikker kan fås i en vegansk utgave, er det, ifølge flere internasjonale medier, ikke mulig å lage «Cloud Macchiato» uten animalske produkter.

Nettstedet Today skriver blant annet at man er nødt til å bruke eggehvite i skummet, noe som får flere fans til å reagere kraftig.

Reagerer

I sosiale medier hagler det med kritiske kommentarer mot «Thank u, next»-sangeren.

VEKKER OPPSIKT: Fansen raser etter at popstjerna Ariana Grande ble tatt på fersken imens hun slikket en donut på et bakeri og uttalte at hun «hater USA». Nå går overvåkingsvideoen av det hele verden rundt. Video: Kamera One Vis mer Vis mer Vis mer

- Hvordan kan Ariana Grande promotere Starbucks' nye «Cloud Macchiato» når hun er veganer og den inneholder egg og melkeprodukter, skriver en på Twitter.

- Som en barista på Starbucks synes jeg det er veldig rart at Ariana Grande er ambassadør for den nye drikken. Du kan virkelig ikke lage den vegansk. Nøkkelproduktet i skummet er eggehvite for å gjøre det mer som marengs, skriver en annen.

Også flere som påstår at de jobber på Starbucks reagerer.

- Hvis jeg får én kunde til som kommer til Starbucks og spør om en «Cloud Macchiato» laget på soyamelk og forventer at den er vegansk, så kommer jeg til å skrike, skriver en på Twitter.

- Denne jenta gjør meg rasende. Hun kan ikke være veganer og drikke dette. Karamellsirupen har melk i seg og «Cloud Macchiato»-skummet er bokstavelig talt eggehvite, raser en annen.

Foreløpig har ikke stjerna, som ofte uttaler seg, verken kommentert samarbeidet eller lagt ut flere bilder av kaffen.

Gjorde narr av seg selv

Da Ariana Grande tidligere i år gikk på en tatoveringsblemme uten like, gjorde hun derimot raskt narr av seg selv.

25-åringens intensjon var å tatovere låtnavnet på singelen, «7 rings», i japanske tegn i håndflata. I stedet forlot hun tatoveringsstudioet med navnet på en japansk kullgrill, eller det som kunne oversettes direkte til «Japanese style bbq grill» på engelsk.

Kort tid etter skal sangfuglen ha prøvd å rette opp i feilen ved å hente inn eksperthjelp. Ifølge Independent, Cosmopolitan og Harper's Bazaar var det bare ett problem: Korrigeringen av tatoveringen skal tilsynelatende ha gjort vondt verre.

Det nye tegnet som ble lagt til ble nemlig plassert feil, og betydningen ble derfor, ifølge ovennevnte nettsteder: «Japanese barbecue finger», eller «Japansk grillfinger».

Tatoveringstabbene har hun etter alt å dømme tatt med en god dose humor og selvironi. Med argumentet om at tatoveringer «heldigvis flasser raskt bort» på hendene, la Grande ballen død for en liten stund.

Kort tid seinere viste for øvrig 25-åringen tydelig at hun ikke er redd for å tulle på egen bekostning, da TMZ la ut en artikkel på Twitter som hevdet at stjerna er blitt saksøkt for sin «God is a woman»-video.

TMZ klarte å skrive Arianas navn feil, og stjerna var raskt ute med å påpeke dette ved å svare «Ariane, hvem».

Svaret fra TMZ kom raskt, der de refererte til tatoveringsblemma på humoristisk vis.

«Det er ikke bare japansk som er et vanskelig språk å mestre», skrev de, mens Ariana selv svarte: «Touché. Jeg hadde tatt deg i hånda nå om jeg kunne».

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!