Megyn Kelly:

Raser mot dette: - Jeg protesterer

Super Bowl er igjen høyaktuelt. Nå får den tidligere opptredenen av Shakira og Jennifer Lopez kritikk.

UPASSENDE: Antrekkene til Shakira og Jennifer Lopez vekket oppsikt under pauseshowet på Super Bowl. Foto: Kevin Winter / AFP / NTB
UPASSENDE: Antrekkene til Shakira og Jennifer Lopez vekket oppsikt under pauseshowet på Super Bowl. Foto: Kevin Winter / AFP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De siste ukene har Super bowl - den store festdagen i amerikansk fotball - vært et hett diskusjonstema. Artist Rihanna (34) bekreftet tidligere at det er hun som skal opptre under det berømte pauseshowet i år.

I den anledning kommer den amerikanske journalisten Megyn Kelly (51) med kritikk av tidligere pauseshow. Hun er mest kjent for å ha vært tilknytta den konservative kanalen Fox News.

I februar 2020 gikk den 54. utgaven av Super Bowl av stabelen, og det var popstjernene Jennifer Lopez (53) og Shakira (45) som hadde fått æren av å opptre i pauseshowet.

Selv om det nå er over to år siden, er det fremdeles noen som fortsatt har opptredenen i ferskt minne, nemlig Kelly.

BYR PÅ SEG SELV: Jennifer Lopez er ute med ny musikkvideo og byr på seg selv. Video: Sony music/Rød løper Vis mer

- Viser vaginaene

I sin egen podkast «The Megyn Kelly Show» uttrykker hun at hun ikke ble særlig imponert over klærne som ble brukt av artistene. Hun anså det nemlig som upassende. Det skriver blant andre New York Post og Marca.

- Jeg protesterer mot at folk liker at J. Lo og Shakira viser vaginaene sine på Super Bowl, sa den tidligere Fox News-stjerna fredag forrige uke.

SHOW: Jenifer Lopez og Shakira opptrådte under pauseshowet under Super Bowl i 2020. Foto: Kevin Dietsch / UPI / Shutterstock / NTB
SHOW: Jenifer Lopez og Shakira opptrådte under pauseshowet under Super Bowl i 2020. Foto: Kevin Dietsch / UPI / Shutterstock / NTB Vis mer

Videre diskuterte Kelly om kvinner som «omfavner kroppen sin».

- Det må være en passende situasjon. Men jeg har egentlig ikke noe imot at kvinner omfavner kroppen sin eller viser kroppen deres på bilder, sier hun til gjesten sin, komiker Bridget Phetasy.

Ifølge Marca står ikke Kelly alene om å reagere på klesvalgene. Også flere foreldre mente det var for risikabelt å kle seg slik i forbindelse med den årlige tittelkampen, som har et massivt publikum.

- Dette er ikke passende for barn i et pauseshow under Super Bowl. Bare J. Lo sine antrekk generelt, skrev en rasende Twitter-bruker den gang.

OPPTRÅDTE SAMMEN: Shakira og Jennifer Lopez sto på scenen under pauseshowet på Super Bowl, men det var en 11-åring som fikk mest oppmerksomhet. Video: NFL via AP Vis mer

Hyllet supermodell

Kelly har imidlertid ikke bare slengt med leppa, og har tidligere også rost andre kvinner, deriblant tidligere supermodell Paulina Porizkova (57).

Hun har flere ganger postet lettkledde bilder, og har med glede vist fram kroppen sin. 41-åringen har uttalt at hun så på det som en måte å omfavne å bli eldre.

«40 ÅR TILBAKE I TID»: Super Bowl-reklamen som har fått mest oppmerksomhet i år blir både elsket og hatet. En twitterbruker mener reklamen tar feminismen 40 år tilbake i tid. Video: Carl's Jr Vis mer

- Paulina Porizkova postet nettopp et veldig interessant innlegg, hvor hun viste rumpa si. Hun ser fantastisk ut, sa hun.

Til tross for at opptredenen høstet kritikk, var det imidlertid også mange som applauderte NFL som ga Lopez og Shakira muligheten til å framføre en av de viktigste liveshowene i sportens verden.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer