Megyn Kelly:

Raser mot dette: - Jeg protesterer

Super Bowl er igjen høyaktuelt. Nå får den tidligere opptredenen av Shakira og Jennifer Lopez kritikk.

UPASSENDE: Antrekkene til Shakira og Jennifer Lopez vekket oppsikt under pauseshowet på Super Bowl. Foto: Kevin Winter / AFP / NTB
UPASSENDE: Antrekkene til Shakira og Jennifer Lopez vekket oppsikt under pauseshowet på Super Bowl. Foto: Kevin Winter / AFP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De siste ukene har Super bowl - den store festdagen i amerikansk fotball - vært et hett diskusjonstema. Artist Rihanna (34) bekreftet tidligere at det er hun som skal opptre under det berømte pauseshowet i år.

I den anledning kommer den amerikanske journalisten Megyn Kelly (51) med kritikk av tidligere pauseshow. Hun er mest kjent for å ha vært tilknytta den konservative kanalen Fox News.

I februar 2020 gikk den 54. utgaven av Super Bowl av stabelen, og det var popstjernene Jennifer Lopez (53) og Shakira (45) som hadde fått æren av å opptre i pauseshowet.

Selv om det nå er over to år siden, er det fremdeles noen som fortsatt har opptredenen i ferskt minne, nemlig Kelly.

- Viser vaginaene

I sin egen podkast «The Megyn Kelly Show» uttrykker hun at hun ikke ble særlig imponert over klærne som ble brukt av artistene. Hun anså det nemlig som upassende. Det skriver blant andre New York Post og Marca.

- Jeg protesterer mot at folk liker at J. Lo og Shakira viser vaginaene sine på Super Bowl, sa den tidligere Fox News-stjerna fredag forrige uke.

Videre diskuterte Kelly om kvinner som «omfavner kroppen sin».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer