Chrishell Stause:

Raser mot eksen etter bruddet

I flere innlegg på Instagram-story slår «Selling Sunset»-stjerna hardt tilbake.

FORBANNET: Realitystjerna Chrishell Stause holder ikke igjen når hun addresserer bruddet. Foto: Splash News / NTB
FORBANNET: Realitystjerna Chrishell Stause holder ikke igjen når hun addresserer bruddet. Foto: Splash News / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

De siste månedene har det blitt skrevet mye om «Selling Sunset»-stjerna Chrishell Stauses (39) kjærlighetsliv. I desember ble det nemlig kjent at realitystjerna hadde funnet kjærligheten på ny etter at ekteskapet med skuespiller Justin Hartley (44) gikk i tusen knas.

Forholdet bekreftet Stause ved å dele et bilde hvor hun poserte tett inntil en av proffdanserne fra «Dancing with the stars», Keo Motsepe (31). Programmet er den amerikanske versjonen av «Skal vi danse».

I går hevdet imidlertid flere amerikanske medier at forholdet skal ha tatt slutt. Nå bryter «Selling Sunset»-stjerna tausheten om bruddet, samtidig som hun raser mot ekskjæresten.

Det melder blant andre E Online.

Mener eksen er en løgner

Det gjør hun i form av flere innlegg på Instagram-story. Det første bildet viser en skjermdump av en artikkel som omhandler bruddet.

I artikkelen er det flere sitater fra en anonym kilde, som blant annet hevder at det var et «vennskapelig og gjensidig brudd».

Til dette skriver Stause: «hvordan det hele startet».

På det neste bildet deler Stause kjendisnettstedet Peoples artikkel om bruddet. Et av sitatene fra en kilde i artikkelen lyder som følger:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer