Britney Spears:

Raser mot familien

Popdronninga kritiserer familien i kjølvannet av vergemålsstriden.

RASER: Britney Spears snakker åpenhjertig i et nytt Instagram-innlegg. Foto: Chris Pizzello/Invision/AP/NTB
RASER: Britney Spears snakker åpenhjertig i et nytt Instagram-innlegg. Foto: Chris Pizzello/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den verdenskjente sangeren Britney Spears (39) har i lang tid kjempet i den velkjente vergemålsstriden, noe som har ført til stort engasjement blant fansen - og i tillegg to dokumentarfilmer.

Stjerna har sjelden delt sitt synspunkt på vergemålet, til tross for fansens bekymringsmeldinger. I den anledning startet tilhengere av Spears #FreeBritney-bevegelsen, i håp om at stjerna til slutt skal få egen råderett over sitt personlige liv.

Forrige uke kom likevel nyheten som mange har ventet på. Vergemålet ble nemlig avviklet av en domstol i Los Angeles.

FEIRER: Britney Spears (39) postet en rekke nakenbilder i en bildeserie på Instagram. Foto: Britney Spears / Instagram Vis mer

I et nytt Instagram-innlegg går nå popikonet hardt ut mot familien, der hun kritiserer hvordan de har håndtert det omstridte vergemålet.

«Fucke med deg»

Under bildet som viser et maleri av to kvinner under vann, skriver 39-åringen:

«Dette bildet betyr alt for meg. Det får meg til å gråte. Hun redder sin guddommelige søster», skriver hun og fortsetter med et råd til følgerne sine:

«Jeg foreslår at om du har en venn som har vært i et hus som føles veldig lite i fire måneder... uten bil... uten telefon... uten dør for privatliv, og de har jobbet rundt 10 timer om dagen, 7 dager i uka, og gir tonnevis av blod ukentlig uten en fridag... Jeg foreslår på det sterkeste at du plukker opp vennene din og får dem i helvete ut derfra.»

NY DOKUMENTAR: Netflix kommer 28.september med en ny dokumentar om Britney Spears og kampen hennes mot vergemålet. Video: Netflix Vis mer

Det er også her hun går hardt ut mot familiens rolle i vergemålet hun har vært under de siste 13 åra:

«Om du er sånn som familien min og sier ting som 'beklager, du er under vergemål', tenker de sannsynligvis at du er annerledes slik at de kan fucke med deg.»

Avslutningsvis takker hun advokaten sin Mathew Rosengart som - ifølge popstjerna selv - skal ha «forandret livet» hennes.

- Snakke for seg selv

Søstera, Jamie Lynn Spears (30), har tidligere omtalt kritikken hun har mottatt i forbindelse med sin manglende tilstedeværelse under striden.

I en Instagram Story tidligere i år røpet hun grunnen til at hun ventet med å uttale seg om situasjonen.

- Den eneste grunnen til at jeg ikke har sagt noe tidligere, er fordi jeg følte at inntil søstera mi kunne snakke for seg selv og si hva hun trenger å si offentlig, så var det ikke min plass eller en riktig ting å gjøre. Men, nå som hun har sagt veldig klart ifra og sagt det hun trenger å si, føler jeg at jeg han gå i hennes fotspor og si hva jeg ønsker, skrev Jamie Lynn Spears den gang, ifølge People.

Videre fortalte søstera at hun bare har hatt kjærlighet for og støttet Britney siden den dagen hun selv ble født.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer