Louis Tomlinson:

Raser mot frokostprogrammet

Etter at artisten mandag gjestet «BBC Breakfast» gikk han hardt ut på Twitter mot tv-programmet.

VIL ALDRI TILBAKE: Det tidligere One Direction-medlemmet Louis Tomlinson var ikke fornøyd med sitt besøk hos tv-programmet «BBC Breakfast». I flere innlegg på Twitter går han nå hardt ut mot tv-programmet. Foto: NTB Scanpix
VIL ALDRI TILBAKE: Det tidligere One Direction-medlemmet Louis Tomlinson var ikke fornøyd med sitt besøk hos tv-programmet «BBC Breakfast». I flere innlegg på Twitter går han nå hardt ut mot tv-programmet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det tidligere One Direction-medlemmet Louis Tomlinson (28) går hardt ut mot tv-programmet «BBC Breakfast» med et løfte om å aldri vende tilbake dit. Det melder flere amerikanske medier, deriblant CNN.

Ifølge nyhetsselskapet var Tomlinson mandag gjest i tv-programmet for å promotere sitt debutalbum med navn «Walls».

Under sendingen ble Tomlinson stilt spørsmål av journalistene Dan Walker (42) og Louise Minchin (51), som blant annet omhandlet moras og søsteras bortgang.

Walker og Minchin skal også ha stilt spørsmål ved Tomlinsons krangel med tidligere One Direction-kollega Zayn Malik (27).

Tomlinson har tidligere fortalt åpenhjertig om sorgen etter tapet av de to familiemedlemmene, men var derimot ikke i humør til å snakke åpent om det under tv-programmet.

Artistens mor, Johannah, døde av leukemi i desember 2016, mens søstera, Félicité Tomlinson, ble funnet død i leiligheten sin i London. Hun døde av et kraftig hjerteinfarkt som følge av en utilsiktet overdose.

Var ukomfortabel

Under intervjuet skal Tomlinson ha antydet at han var ukomfortabel med spørsmålene han ble stilt, og ifølge CNN uttalte han følgende

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer