Kenza Zouiten Subosic:

Raser mot gravidspørsmål etter fødsel: - Sykt

Den svenske influenseren har sett seg lei på negative kommentarer om kroppen sin.

RASENDE: Etter at den svenske toppbloggeren Kenza Zouiten Subosic ble mor for første gang i juni, har hun fått gjennomgå. Foto: NTB Scanpix
RASENDE: Etter at den svenske toppbloggeren Kenza Zouiten Subosic ble mor for første gang i juni, har hun fått gjennomgå. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den svenske influenseren og toppbloggeren Kenza Zouiten Subosic (28) kunne i juni juble over å bli mamma for aller første gang.

Da kom sønnen Nikola til verden etter en lang og tung prosess med hjelp fra fire forskjellige gynekologer og fertilitetseksperter.

Kenza er svært aktiv på Instagram, hvor hun har nesten to millioner følgere, og hun deler titt og ofte bilder fra hverdagen til familien.

Siden hun ble mor har imidlertid kritikerne til stadighet funnet noe å sette fingeren på, og i august havnet den svenske 28-åringen i hardt vær etter at hun delte et ammebilde på bildedelingstjenesten. Flere reagerte på bildet, og Kenza så seg nødt til å forsvare det på bloggen sin.

Sårende spekulasjoner

Nylig reiste Kenza, sønnen og ektemannen Aleks Subosic på ferie sammen, og 28-åringen benyttet anledningen til å dele flere bilder fra den solfylte ferien, deriblant to bilder av seg selv poserende i bikini.

Sistnevnte bilde fikk flere til å stille spørsmål om hun er blitt gravid igjen.

- Er du gravid? Gratulerer, kommenterte en av følgerne under bikinibildet av 28-åringen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer