Gunilla Persson:

Raser mot hjem­landet: - Massemord

Hollywood-frue Gunilla Persson er dypt bekymret over corona-håndteringen i Sverige.

BEKYMRET: Hollywood-frue Gunilla Persson er ikke fornøyd over hjemlandets corona-håndtering. Nå går hun hardt ut mot Sverige i et innlegg på Instagram. Foto: TV 2
BEKYMRET: Hollywood-frue Gunilla Persson er ikke fornøyd over hjemlandets corona-håndtering. Nå går hun hardt ut mot Sverige i et innlegg på Instagram. Foto: TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Måten Sverige håndterer coronakrisen på har vekket oppmerksomhet internasjonalt. For mens naboland som Norge og Danmark har valgt isolering, nedstengninger og harde prioriteringer, går ting tilsynelatende sin vante gang hos «söta bror».

Restauranter, utesteder og frisørsalonger måtte aldri låse dørene, og folk nyter i høy grad livene sine som aldri før. Til og med kongelige er blitt observert på kafeer, noe som her til lands ville vært utenkelig.

Sverige har samtidig flere coronadødsfall sammenliknet med sine nordiske naboer. Det får enkelte til å reagere. Gunilla Persson (61), kjent fra «Svenske Hollywoodfruer», er blant dem som går hardest ut. Hun bor selv i California, der beboerne lever under liknende tiltak som i Norge.

Holder ikke igjen

I et nytt innlegg på Instagram hudfletter hun hjemlandet for måten de har håndtert krisa på. Hun legger lite mellom linjene i sin harde kritikk.

«Helsepersonell risikerer livene sine hver dag mens rottene danser på bordene overalt - på restauranter, barer og på disse studentfestene, der man klemmer og lever som normalt», skriver hun, og fortsetter:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer