Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Raser mot Kanye Wests møte med Donald Trump

- Jeg nekter å bli brukt i et stunt for å skaffe publisitet.

I TRUMP TOWER: Kanye West troppet opp i Trump Tower med nybleket hår tirsdag morgen. Med seg hadde musikeren et stort følge, men kona Kim Kardashian West var ikke blant dem. Video: NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Soul-stjerne John Legende går kraftig ut mot kollega og venn Kanye West.

Årsaken er at West valgte å møte påtroppende president Donald Trump.

- Jeg tror ikke det er umulig å ha en samtale med Donald Trump om sak, men jeg nekter å bli brukt i et stunt for å skaffe publisitet, sier Legend ifølge Rolling Stone.

Sangeren, som har barn med supermodell Chrissy Teigen, legger til at han mener Kanyes besøk til Trump var et publisitetsstunt fra Trumps side.

West fortalte pressen etter det mye omtalte møtet med Trump i Trump Tower at de to hadde snakket om «mobbing, støtte til lærere, oppdatert pensum i skolene og volden i Chicago».

- Jeg føler det er viktig med en direkte kommunikasjonslinje inn til den kommende presidenten dersom vi virkelig vil ha endring, sa West i etterkant av møtet.

Legend sier han tolket Wests møte med Trump som en støtteerklæring til den nye presidenten, noe han finner skuffende. West uttalte også i etterkant av valget at dersom han hadde stemt, noe han ikke gjorde, så ville stemmen godt til Donald Trump. Rapperen som en gang erklærte at «George W. Bush ikke bryr seg om svarte mennesker» opprørte da mange av sine fans.

John Legend legger til at han mener Trumps budskap i etterkant av valget har vært potensielt farlig for USA.

- Jeg synes Trump har vært potensielt farlig. Hans budskap til folket har vært farlig, la Legend til.

Han og kona Chrissy Teigen har tydelige Clinton-tilhengere under valget i høst. Trump omtalte West som en «god venn» («a great friend») i etterkant av møtet de to imellom.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling