Christina Applegate:

Raser mot plastisk kirurgi-anklager

Stjerna finner seg ikke i negative kommentarer om utseendet.

AVSLØRTE SYKDOM: Christina Applegate avslørte i 2021 at hun har fått påvist MS. Foto: VALERIE MACON / AFP / NTB.
AVSLØRTE SYKDOM: Christina Applegate avslørte i 2021 at hun har fått påvist MS. Foto: VALERIE MACON / AFP / NTB. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2021 kunne skuespiller Christina Applegate (51) avsløre at hun har blitt rammet av sykdommen multippel sklerose, bedre kjent som MS.

Applegate har tidligere vært ærlig om hvordan utseendet har endret seg etter hun ble syk, og at hun ikke lenger klarer å gå uten stokk.

Nå raser skuespilleren mot nettroll, som mener forandringene ved hennes ytre skyldes mislykket plastisk kirurgi.

LYMFØDEM: Mahogany lider av sykdommen Lymfødem, noe som har gjort datinglivet vanskelig. Video: Truly via Youtube / Rød Løper. Vis mer

«Sååå jeg tok det dumme valget om å se på noen av kommentarene under en artikkel i People Magazine om meg og barna mine», åpnet hun innlegget på Twitter med.

«Så klart sa jeg til henne at det ikke var veldig hyggelig», skrev Applegate videre, og la ved et skjermdump av det som skal være svaret hun fikk i innboksen fra personen.

«MS fikk deg ikke til å se sånn ut, en plastisk kirurg gjorde».

Kommentaren får 51-åringen til å le, sier hun.

«Hva er galt med folk. Forresten, jeg ler».

Mandag dukket Applegate opp på Critics Choice Awards. Det er den første prisutdelingen hun har deltatt på siden 2019, og siden hun fikk MS.

Multippel sklerose, også kjent som MS, er ifølge Helsedirektoratet en alvorlig sykdom som hovedsakelig rammer unge voksne.

MARTIN LEPPERØD: Martin Lepperød åpner seg opp om sin kreftsyke søster i Tv2-programmet «En kveld hos Kloppen». Video/Tv2 Vis mer

Skuespilleren har vist seg mer i offentligheten i det siste. Etter hun fikk diagnosen holdt hun lenge en lav profil.

I november ifjor mottok skuespilleren, som er kjent fra serier som «Våre verste år», en stjerne på «Hollywood Walk of Fame».

Kort tid etter seremonien begynte hun også arbeidet med den tredje og siste sesongen av Netflix-serien «Dead to Me».

I et intervju med New York Times fortalte Applegate om endringene hun har gått igjennom.

DØDE BRÅTT: 12. januar ble Lisa Marie Presley hastet til sykehus. Hun var rockekongen Elvis' eneste barn.Video: NTB. Vis mer

- Jeg har lagt på meg 40 kilo, jeg kan ikke gå uten stokk. Jeg vil at folk skal vite at jeg er veldig klar over alt dette. Hvis folk hater det, hvis folk elsker det, hvis alt de kan tenke er «Åh, se på den krøplingen», kan ikke jeg bestemme.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer