Noel Gallagher:

Raser mot prins Harry: - Jævla drittsekk

Det tidligere Oasis-medlemmet har selv en turbulent historie med broren sin. Det får prins Harry svi for.

KRITISK: Noel Gallagher, kjent fra Oasis, holder ikke tilbake hva gjelder kritikk rettet mot prins Harry. Foto: Mike Egerton / Pa Photos / NTB
KRITISK: Noel Gallagher, kjent fra Oasis, holder ikke tilbake hva gjelder kritikk rettet mot prins Harry. Foto: Mike Egerton / Pa Photos / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det er ingen hemmelighet at brødrene Liam (48) og Noel (54) Gallagher, best kjent fra bandet Oasis, er to store kranglefanter. Etter flere turbulente år i bandet satte de et punktum i 2009, etter en heftig krangel mellom brødrene før en konsert.

De britiske brødrene har tidligere fått tydelig fram at de ikke står hverandre særlig nær, snarere tvert imot, og det ser heller ikke ut til at båndet mellom de to artistene vil bli noe tykkere i framtida.

Dermed er det lett å trekke en sammenlikning til det britiske kongehuset. Prins Harry (36) og storebror prins William (38) skal nemlig ha hatt et svært kjølig forhold de siste åra, spesielt etter at førstnevnte valgte å trekke seg ut av kongehuset.

Nettopp prinsenes brødreforhold har nå fått Noel Gallagher til å rase i et nytt intervju.

Raser mot Harry

I kjent stil holder ikke 54-åringen tilbake kritikken mot prinsen. Uttalelsene kommer i et intervju med The Sun Exclusive, der han helt tydelig har valgt Williams side i feiden.

- Prins William. Jeg føler den jævla fyrens smerte. Han har en yngre bror som bare prater dritt, som bare er så unødvendig. Jeg liker å tro at jeg selv alltid var en William.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer