Prins Harry:

Raser mot prinsen: - Dumhet

Flere reagerer på forskjellen mellom prins Harrys ord og handling.

HARD MEDFART: Hertuginne Meghan og prins Harry har fått hard kritikk tidligere for bruken av privatfly. Nå får sistnevnte høre det igjen. Foto: Dean Lewins/AFP/NTB
HARD MEDFART: Hertuginne Meghan og prins Harry har fått hard kritikk tidligere for bruken av privatfly. Nå får sistnevnte høre det igjen. Foto: Dean Lewins/AFP/NTB Vis mer
Publisert

Prins Harry (36) har utvilsomt stått i stormen flere ganger de siste par åra, og det er så å si ingenting han gjør som britisk og amerikansk tabloidpresse ikke får med seg.

I 2019 ble han og kona hertuginne Meghan (40) blant annet hudflettet for en ferie de var på.

Hertugparet av Sussex er nemlig kjent for sitt store engasjement når det kommer til miljøutfordringene verden står overfor, men har flere ganger vist at ord og handling er to forskjellige ting.

Flere har ment at de var hyklerske i å tale om klimautfordringene - for så å fly i et privat jetfly for å feriere i luksus. Og nå har de altså gjort det igjen.

- For meg handler det om å endre adferd. Det er mange som sier de skal gjøre det, men det handler om å faktisk gjøre noe, sa prins Harry i fjor i forbindelse med lanseringen av Netflix-dokumentaren «Waterbear».

- Dumhet

Nå blåser det nok en gang opp rundt han, etter at han for kort tid siden satte seg på et privatfly etter en polokamp i Aspen, Colorado. 36-åringen fløy 1200 kilometer hjem til Santa Barbara i California, og blir nå omtalt som hykler fra flere hold, skriver danske BT.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer